El trist aniversari d'Elionor i l'única persona de fora de la Zarzuela invitada

Els Reis han celebrat l'aniversari d'Elionor en petit comitè

Primer pla de la Princesa Elionor
La princesa Elionor ja té quinze anys | GTRES

La princesa d'Astúries ha celebrat els seus quinze anys en petit comitè. A diferència d'altres cases reials europees, a la Zarzuela prefereixen no celebrar amb els mitjans de comunicació els aniversaris de la Família Reial. Així doncs, celebren en la intimitat aquestes dates assenyalades amb la família i alguns amics.

Paloma Rocasolano no ha volgut faltar en l'aniversari de la seva neta

Abans de la pandèmia, la jove celebrava els seus aniversaris dues vegades. A la primera, Elionor reunia a un grup d'amics del seu col·legi Santa María de los Rosales, amb qui festejava també la nit de Halloween. L'endemà, l'1 de novembre, coincidint amb el dia festiu nacional, la princesa protagonitzava un dinar familiar per bufar les espelmes envoltada dels seus éssers més estimats, entre els quals s'incloïen els seus avis, els reis emèrits Joan Carles i Sofia. 

Deixant de banda que aquest any el rei emèrit Joan Carles no ha estat present en l'aniversari d'Elionor, els seus amics tampoc han pogut ajudar a la princesa a bufar les espelmes per culpa de la pandèmia de la covid-19.

Tot i això, hi ha una persona especial de fora de la Zarzuela que sí que ha volgut apropar-se a felicitar a la princesa Elionor, segons la revista '¡Hola!'. La seva àvia Paloma Rocasolano, molt integrada en la vida de les seves netes, hauria compartit aquest dia tan especial amb Elionor i la família.

Paloma Rocasolano asseguda durant l'última edició dels Premis Príncep d'Astúries
Paloma Rocasolano és un ésser molt estimat per a la seva neta Elionor | España Diario

La veritat és que la relació entre àvia i neta és molt bona. De fet, es diu que Paloma passa molt temps al palau de la Zarzuela. La complicitat entre Paloma Rocasolano i la família de la seva filla és tan agradable que, segons la revista '¡Hola!', aquesta hauria estat una més en l'última sortida d'oci del rei Felip VI i la seva primogènita al cinema, encara que no hi ha proves gràfiques d'aquesta trobada.

Felicitacions especials

Tot i que la princesa d'Astúries ha viscut un aniversari ben diferent, ha tingut alguna sorpresa inesperada. No totes les nenes de quinze anys poden presumir que el Dúo Dinámico els dediqui una de les seves cançons més famoses. Ramón Arcusa i Manolo de la Calva van dedicar-li el seu gran èxit 'Quince años tiene mi amor', que van fer-li arribar a través de 'YouTube' junt amb una afectuosa felicitació.

Un altre aniversari en plena crisi sanitària

Però Elionor no ha estat l'única que ha complert anys aquests dies. La seva àvia Sofia també celebrava una volta més al sol el passat 2 de novembre. En la més estricta intimitat, la reina emèrita celebrava el seu aniversari més trist.

El fet que Joan Carles I d'Espanya hagi marxat, la seva relació amb Corinna Larsen i la pandèmia de la covid-19, no són factors que ajudin gaire. Tot i això, la reina Sofia pot estar contenta d'haver arribat als vuitanta-dos anys físicament estupenda. Tanmateix, no és cap secret que a la mare de Felip VI li encanta portar una vida saludable, la qual cosa comparteix amb la seva nora Letícia.

El pròxim en fer anys serà el rei Joan Carles, el 5 de gener, i qui sap si per llavors les coses estaran més calmades i la Família Reial Espanyola pot celebrar aquest aniversari tots junts i amb la notícia de la fi de la pandèmia.


Comentaris

envia el comentari