Jorge Javier Vázquez

Jorge Javier reapareix a 'La casa fuerte' amb un atrevit 'look'

El presentador ha volgut sorprendre als espectadors amb un color de cabells molt arriscat

Jorge Javier Vázquez ha estat possiblement el presentador que més programes ha presentat a Telecinco. El català està imparable i no hi ha format que se li resisteixi. Des que va començar a presentar 'realities' no ha parat, passant per 'Gran Hermano', 'Supervivientes' i ara 'La casa fuerte'. De fet, ha estat l'únic dels tres presentadors que ha repetit, deixant enrere a Nuria Marín i Sonsoles Ónega i donant la benvinguda a Lara Álvarez com a presentadora dins de la casa, i a Sandra Barneda com a conductora dels debats.

El presentador ha entrat en el plató lluint un pentinat molt diferent del que va lluir ahir a 'Sálvame' i que ha deixat a tots els espectadors al·lucinats, perquè ningú s'esperava que es deixés portar tant. Vázquez ha sorprès amb un pèl molt perfilat i a més, tenyit d'un color blau tirant a verd, molt d'acord amb els colors rurals que protagonitzen l'essència de 'La casa fuerte', perquè el programa se centra en la convivència de famosos en un entorn rural, situat a la Serra de Madrid.

Francament, no és la primera vegada que el presentador s'arrisca i aposta amb un pentinat fora de sèrie. En el passat va canviar el seu color castany per un ros platí, per a després donar pas a un castany amb metxes, i durant el confinament donant pas al look més atrevit, sent rapat per Kiko Matamoros en directe, a conseqüència del tancament de centres d'estètica i perruqueries. No obstant això, el tint que ha lluït avui sembla no ser permanent i podria tractar-se d'un bany de color que podria eliminar al final d'aquesta mateixa nit.

Les xarxes s'incendien amb l'atreviment

Encara que el presentador sempre ha estat molt atrevit, els espectadors s'han sorprès igual i les opinions han estat molt dispars. A alguns els ha agradat el canvi de 'look' del presentador, mentre que uns altres l'acusen de voler tenir sempre el protagonisme dels programes que presenta.

La realitat és que el presentador té una personalitat molt forta i tots els programes que presenta acaben tenint molt de la seva manera de ser, sent un dels grans atractius de Mediaset, recollint les millors audiències que es fan diàriament.

Altres espectadors i amb pitjor idea, han comparat al comunicador amb personatges de ficció, que encara que s'assemblaven poc servien per a encendre el debat a les xarxes sobre l'extravagància de Vázquez.

El presentador es farà càrrec de les dues gales de 'La casa fuerte' i que s'emetran els dijous i diumenges. Sandra Barneda, per part seva, es farà càrrec dels debats dels dimarts, i Lara Álvarez serà qui presenti les proves des de la vil·la i narri els resums que es podran veure a través de Mitele plus. D'aquesta manera, Mediaset es nodreix per complet de contingut nou i que servirà per a inundar de nou els canals principals del grup de continguts en directe, i que tant costen de tenir en un moment que existeixen tantes restriccions derivades de la pandèmia que estem vivint.

L'estrena de la segona edició de 'La casa fuerte' coincideix amb la notícia d'una presumpta tornada de 'Gran Hermano' per a l'any vinent. D'aquesta manera, Telecinco recuperarà un dels seus formats de major èxit i que durant alguns anys ha estat apartat de l'escena pública pels problemes de marca que va patir en el passat. El 'reality' podria arribar a la pantalla petita en el primer trimestre del nou any.