Isabel Pantoja al plató del programa 'Idol Kids' on fa de jurat

La xifra total: El deute real que arrossega Isabel Pantoja i empitjora per moments

La quantitat ha augmentat a mesura que han passat els anys

Isabel Pantoja desitjaria ser notícia pel programa 'Idol kids' en el qual treballa actualment com a jutge musical, però la realitat és una altra molt diferent. La cançonetista ha tornat al focus mediàtic pels problemes que està tenint amb el seu fill Kiko Rivera, una relació familiar que fa aigües i que sembla estar molt lluny de viure una reconciliació, si més no, abans que s'hagin acabat de tirar els plats pel cap.

Kiko Rivera va trencar el gel asseient-se en el plató de 'Sábado Deluxe'. Al principi, la seva intervenció era per a explicar la mala situació que estava passant per culpa de la crisi sanitària que li està impedint percebre ingressos pel seu treball com a cantant i empresari de la nit. Realment, però, el seu objectiu era escampar els draps bruts de la seva família i qui havia de ser inicialment el seu drap de llàgrimes, la seva mare Isabel Pantoja, s'ha convertit en el focus de totes les seves crítiques.

'Sálvame' desvela els deutes milionaris d'Isabel Pantoja

El cantant va demanar a la seva mare que el secundés i va deixar molt clar que no buscava l'ajuda econòmica de la seva mare, perquè només volia que aquesta ho secundés anímicament i que exercís el paper de mare en els seus moments més complicats. La cançonetista va arribar a comprometre's a agafar el seu cotxe i anar a visitar al seu fill, una visita que mai va arribar i que després de nou, va ser tirat en cara per part de Kiko.

El jove ha aprofitat aquest mal rotllo per a continuar fent diners, i aquest dimecres ha aparegut en una entrevista per a la revista ‘Lecturas ’on continua explicant coses de la seva mare i que, de nou, la deixen molt malament. Això ha donat peu perquè tothom parli i 'Sálvame' ho ha tingut clar explicant una altra dada de la personalitat del moment.

El reporter José Antonio León s'ha referit a una nota simple on es poden apreciar tots els deutes que té Isabel Pantoja als quals ha de fer front, i la veritat que la suma total deixa totalment perplex a qualsevol ésser humà. La quantitat total supera els quatre milions d'euros, entre els quals es troben pagaments corresponents a immobles, cotxes i altres negocis fallits de la Pantoja.

Kiko Rivera també té deutes

La cantant no seria l'única del clan que deuria diners a l'estat, perquè el seu fill Kiko Rivera també tindria deutes que arribarien als 70.000 euros- una xifra molt inferior, però que si no aconsegueix satisfer també podria augmentar. Cal recordar que en els últims dies, Kiko ha explicat que li va oferir vendre Cantora a la seva mare per a poder solucionar els dos els problemes econòmics que tenen, una proposta que no va agradar a la cantant i que va decidir continuar vivint amb aquest deute.

Aquestes descaradures públiques de moment només estan beneficiant a Kiko Rivera, que veu com cada vegada que parla el seu compte bancari creix i per contra, la seva mare veu com la seva imatge es devalua a canvi de res.

Veurem si pròximament aquesta situació fa un tomb i la cançonetista decideix trencar el silenci per a parlar del seu fill i fer ella també diners, alguna cosa que ara necessitaria molt malgrat el contracte milionari que té amb Mediaset, però que s'allunya molt de les quantitats que necessita per a poder saldar els seus milionaris deutes. El que queda clar és que la relació familiar està més que trencada i costarà molt recuperar-la després de tot el que s'estan dient per les dues parts d'aquesta relació que sembla treta d'una telenovel·la.