Rocío Carrasco va denunciar els presumptes maltractaments  que va patir per part d'Antonio David Flores

«Estarà millor amb tu»: El moment en què Antonio David va voler desfer-se del seu fill

La filla de Rocío Jurado va ser víctima d'un seguit important de mentides fins que va esbrinar la veritat el dia en què va ingressar el seu fill per una pneumonia

Rocío Carrasco ha relatat com la seva filla Rocío va anar canviant a poc a poc per culpa del seu pare, Antonio David. Tant, que va començar a desenvolupar veritable pànic al moment en el qual els seus fills tornaven a casa després de passar els quinze dies pertinents a casa de l'exguàrdia civil.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

«En el 2006 presenta una altra demanda, i en aquest cas pretén que aquest conveni que havíem signat en privat, li llevessin la pensió d'aliments. El Tribunal Suprem al·lega que aquesta persona no pot anar en contra dels seus actes propis», ha començat explicant sobre els intents d'Antonio David per llevar-se aquesta responsabilitat econòmica de damunt.

«Ell no complia amb la responsabilitat econòmica que tenia», ha sentenciat. Encara que, el pitjor arribava cada vegada que la seva filla Rocío tornava a casa. «Em va començar a dir: 'Tu has volgut ficar al meu pare en la presó perquè ets una puta'. Això amb 12 anys quan ve de passar 15 dies a casa del seu pare», ha revelat sobre la forma en la qual el seu ex manipulava a Rocío Flores.

Alguna cosa, davant el que Rociíto comença a fer intents desesperats perquè aquesta manipulació cessi d'una vegada. «Intento minorar la marxa judicial per a veure si minorava la intoxicació que li fa als nens». Lamentablement per a Carrasco, cap d'aquests esforços van fer efecte, ja que pel que sembla, la ment de Rocío ja estava completament intoxicada en contra de la seva mare. «Va començar també amb el tema del seu germà. 'Tu bevies i fumaves perquè no volies tenir al meu germà', em retreia».

Davant aquesta actitud de la seva filla, ella intentava fer-li veure la realitat, però només obtenia fredor per part seva. Una situació que l'anava acoquinant cada vegada més. «Jo li deia 'Rocío, el que dius, la meva vida, no és veritat'. I quan em veia plorant, l'única cosa que responia era: 'M'ho advertia el meu pare, que anaves a fer de víctima'. Veure aquests ulls blaus, aquesta cara d'àngel, es convertia en un dimoni en mil·lèsimes de segon. El dia a dia el vivia atemorida», ha relatat.

No obstant això, Rocío no va ser l'única víctima del seu pare, sinó que segons ha relatat Rociiíto, Antonio David també va intentar convèncer al seu fill que la seva mare no l'estimava. Fet de què es va adonar després que David fos ingressat per una pneumònia molt greu. Un incident del qual suposadament també s'han comptat moltes mentides, ja que tant Olga Moreno com el seu marit han sostingut en televisió que Rocío Carrasco no va ser capaç d'anar a l'hospital a veure al seu fill.

«Truca'm tu, que ets la mare»

«En Nadal del 2010 esperava una trucada dels meus fills que no es produeix, i en els dies posteriors truco diverses vegades i a mi no se m'agafa el telèfon. Al final, m'agafa el telèfon Rocío, i li dic: 'Vida, em vaig quedar esperant una trucada el dia 25 de desembre'. I em respon que 'jo no t'he de trucar, truca'm tu que ets la mare'».

Una prova més del rebuig de la seva filla, qui ja la desafiava i li faltava el respecte de la forma més brutal. «Aleshores, li pregunto pel germà, i em diu que està internat. En aquest moment truco a l'hospital per a veure que li passa al meu fill i em diuen que està ingressat, amb molta febre i amb una greu pulmonia», ha prosseguit amb el seu relat.

I és que, quan Rocío el va anar a veure a l'hospital, el seu fill es va sorprendre i li va dir a la seva mare: Veus, Olga, com anaven a venir la meva mare i Fidelito? Veieu com han vingut, que em vau dir que no vindrien?».

Tanmateix, el pitjor per a Rocío arriba quan el seu ex els truca a part a ella i al seu marit Fidel, i amb llàgrimes en els ulls els diu: «Crec que David estarà millor amb vosaltres. Amb qui millor que amb la seva mare?» Per a ella, un clar intent de desfer-se del seu fill perquè no volia fer-se càrrec de la seva malaltia ni de tots els problemes que podien derivar d'aquesta.