Mónica Naranjo té una relació amb l'escriptor Lain Calvo

La cantant és onze anys més gran que la seva nova parella

Mónica Naranjo i Lain Calvo
La parella es porta onze anys de diferència d'edat | CatalunyaDiari.cat

Mónica Naranjo sembla que ha tornat a recuperar la confiança en l'amor després que l'estiu de l'any passat trenqués amb el seu representant i marit, Òscar Tarruella, amb qui portava 15 anys de relació.

La cantant no es va amagar i va confessar en més d'una vegada que ho havia estat passant molt malament arran de la seva separació. Potser aquesta assimilació de la ruptura, li ha fet veure la vida des d'una altra perspectiva i ha demostrat que el seu cor sempre estarà obert a l'amor.

Un jove popular escriptor que ven llibres de creixement personal

Tant és així que, segons ha informat la revista 'Lecturas', Naranjo hauria iniciat una història amb Lain García Calvo, un jove popular escriptor que ven llibres de creixement personal, de la relació amb els diners i l'espiritualitat, entre altres. Lain té onze anys menys que la cantant, però sembla que això no ha importat a cap dels dos i que, a l'espera que es confirmi la notícia, ambdós ja gaudeix del seu amor. 

Naranjo va publicar fa unes setmanes una fotografia al seu perfi d'Instagram en la qual se la pot veure amb el darrer llibre de l'escriptor, 'La voz de tu alma'. Aquest fet denota que és possible que la parella primer comencés la seva relació com una amistat que s'ha traduït en una història d'amor.

300.000 subscriptors al seu canal de Youtube

Sigui com sigui, de ben segur que els dos gaudeixen d'aquesta nova etapa i encaren el futur amb més il·lusió i positivisme que mai. D'això en sap molt Lain, que compta amb uns 300.000 subscriptors al seu canal de Youtube i els seus llibres són top de vendes en el seu sector.

Mónica Naranjo amb el llibre de Lain Calvo
Mónica Naranjo ha seguit els consells del llibre de Lain | Instagram

 

També et poden interessar...

 


Comentaris
Clara
Próxima víctima marchando ?

envia el comentari