Rocío Carrasco en el documental que Mediaset ha estrenat sobre la seva vida

'Mor, filla de p**': El monstre en què es va convertir la filla de Rocío Carrasco

L'últim episodi emès de 'Rocío. Contar la verdad para seguir viva' va estar protagonitzat pel relat de l'agressió que va patir Rociíto per part de la seva filla

Rocío Carrasco ha anat relatant com la seva filla va passar de ser una preciosa nena d'ulls blaus a convertir-se en un veritable monstre. Incontrolable, sempre faltant-li al respecte, Rociíto va arribar a un punt en el qual li va poder la desesperació i fins i tot va demanar ajuda a Olga Moreno i Antonio David.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.Un gran error que només va servir per a posar a Rocío Flores encara més en contra seva. «Et creies que Olga era la teva amigueta? M'ho ha explicat tot. No saps la que et tenen preparada, la que us tenen preparada», assegura que va arribar a dir-li la seva filla després de sentir-se traïda. Després de veure aquesta actitud, a Rociíto no li va quedar d'una altra que plantar-se i intentar per tots els mitjans que, encara que Rocío ja li havia deixat molt clar que no la volia, almenys deixés de faltar-li al respecte. 

«Jo no et puc obligar a estimar-me, però a mi em respectes. Quan tu reps això del teu fill, a tu et bloqueja. Jo aprofitava els moments bons per a acostar-me a ella, però Rocío no podia permetre's tenir cap sentiment bo amb mi».

A més, Carrasco assegura que la seva filla va començar a odiar fins i tot a altres membres de la seva família, com als seus oncles. «Va canviar la percepció de Rocío de la seva família, a Rosa Benito cada vegada que la veia en televisió la insultava i cridava a la pantalla 'filla de puta, que parlés de la meva mare en televisió'».

De fet, fins i tot va arribar a enxampar-la de matinada fent fotos a uns documents privats amb un mòbil que el seu pare li havia donat. Alguna cosa, després de la qual fins i tot arriba a donar-li una certa informació falsa al seu pare, com que havia vist unes maletes a les porta, la qual cosa s'acaba filtrant a la premsa com que Rocío Carrasco s'anava a separar de Fidel i que li havia deixat les maletes a la porta.

«Fidel no estava en els moments en els quals Rocío em desafiava. Només una vegada, que la vaig castigar i va començar a cridar-me: 'Mor-te. Tant de bo et moris filla de puta'. I aquí ell ja intervé i li crida l'atenció», ha explicat sobre la bona relació que existia entre  Fidel Albiac i Rocío Flores

«Rocío tenia bona relació amb Fidel, i jo intentava no explicar-li tots els problemes que tenia amb la meva filla o procurava que no em veiés plorar, o em tancava en una habitació perquè no em veiés donar-me un atac de pànic. Jo no volia que la seva relació canviés», ha revelat sobre aquest tema.

Lamentablement, el pitjor arriba en l'estiu de 2012, que va acabar amb la brutal agressió de la filla a la mare. «En l'estiu de 2012, a la nena li toca quedar-se amb mi, i jo vaig decidir que havia d'anar-se a un curset per les notes que havia tret. Jo havia madurat enviar-la als Estats Units, volia que prengués distància i que veiés món. Allunyar-la de tot aquest ambient tòxic».

No obstant això, Antonio David aconsegueix que la seva filla rebutgi la idea d'anar-se a l'estranger. «Ella em diu després d'estar amb el pare, que l'estava enganyant, que no era veritat, que el que volia era que es quedés amb mi». Al juliol d'aquest any, l'ex guàrdia civil planteja una nova modificació de mesures per a quedar-se amb la custòdia total de la seva filla Rocío. «El que ell pretén és quedar-se amb ella, la meva filla havia anat a una psicòloga i li havia dit que jo la maltractava».

«Uns dies abans, Rocío em diu: 'El dia que vagi a parlar a un jutjat et cagaràs'», explica Carrasco sobre el que posteriorment anava a succeir, i del que es va assabentar gràcies a una advocat. «El dia 11 de juliol al matí, entro a la seva habitació i la trobo arreglant-se. I aquí jo li dic: 'Ha arribat el teu gran dia'. No em podia creure la sang freda que tenia, perquè ella sabia el que li havia dit a la psicòloga, que era per a llevar-me la custòdia».

«Jo pensava que la custòdia me l'anaven a treure, per l'edat que tenia, que havia narrat fets horrorosos com que jo la insultava, que li deia que estava grossa i la deia truja, que la deixava sense menjar... Jo quan el jutge veiés aquest informe, em feia a la idea que m'anava a quedar sense la custòdia». Però, el pitjor estava encara per arribar. «Quan sortim d'aquest jutjat, si haguessin pogut, em maten. Antonio David m'adverteix: 'Rociíto, com la meva filla em cridi i em conti que té algun problema amb tu, no et salven ni els GEO'».

Després d'aquesta amenaça, Carrasco tenia pànic d'emportar-se a la seva filla a casa amb ella, malgrat haver guanyat el judici. «Jo tenia pànic, no me la volia portar a casa. La nena havia tingut intents si es fes danyo anteriorment. Ella m'amenaça: 'Al setembre, a aquesta casa que sàpigues que no em porten ni el teu pare, ni la teva mare que estan baix terra. Maltractadora'». 

«la pròxima vegada ho faig amb tu, i calo foc a la casa amb tu dins»

«Va començar a dir-me: 'Vinga, pega'm. Pega'm Rociíto' i a encarar-me de manera violenta, empenyent-me. Hi ha un episodi amb un ganivet que jo vaig dir que havia estat sense intenció», ha relatat sobre aquest infern que va viure amb la seva filla les últimes setmanes que va poder passar amb ella abans que s'anés a viure amb el seu pare. «Hi ha una altra ocasió en la qual està fumant dins de l'habitació, i jo la reprenc. Aleshores agafa, apaga el cigarro en el matalàs i em diu: 'la pròxima vegada ho faig amb tu, i calo foc a la casa amb tu dins'».

Aleshores, va arribar el fatídic dia 27: «Jo m'aixeco al matí a despertar-la per a anar al curset. Aquest dia vol desdejunar una nectarina, i jo l'única cosa que faig és dir-li que com estava mal del budell, desdejunés millor unes prunes. Aquí es desencadena tot, em desafia guardant-se la nectarina, i en anar a agafar-se-la, em creua la cara de costat a costat», ha començat relatant.

«Jo no em creia el que estava passant, i comença a pegar-me, però mentre em pega ella va cridant: 'No em peguis, no em peguis, no em peguis'. I jo la mirava i era ella la que em pegava a mi, i a mi se'm va passar pel cap tota una pel·lícula. Jo sabia que això obeïa a alguna cosa que no era normal». 

«Aleshores, em continua agredint, i el següent que recordo és a Fidel reanimant-me, mirant-me les pulsacions. La nena es va, es munta en el cotxe dient-li al xofer: 'Paco, la meva mare. Paco, la meva mare' perquè s'havia espantat perquè m'havia vist desplomar-me a terra. Entra amb un atac d'ansietat al cotxe. I, de sobte, diu que es transforma, treu un mòbil i diu: 'Papà, ja està fet'».