Rocío Carrasco oferint una roda de premsa per l'estrena d'un musical

Rocío Carrasco: «Vaig enxampar la meva filla fotografiant documents al meu despatx»

Un clar exemple de la manipulació que Antonio David Flores podria haver imposat sobre la seva filla

Cada dimecres sembla més difícil que Antonio David Flores pugui sortir indemne de tot el que està explicant la seva exdona a la docusèrie 'Rocío. Contar la verdad para seguir viva'. Ahir, tot i que ens havia avançat que el capítol estaria dedicat a la figura de Rocío Flores, la filla de Rocío Carrasco, tot acaba portant al mateix punt de partida: el pare de la nena. Pel que sembla, des que els seus fills eren molt petits va exercir una forta influència en ells que els va portar a atemorir la seva mare cada vegada que podien.

Carrasco ahir va admetre que Antonio David va utilitzar la seva filla per a adquirir informació d'ella. Tant és així que fins i tot va arribar a tramar tota una estratègia que va revelar la mateixa Rocío Carrasco. Sembla que un dia, sobre dos quarts de tres de la matinada, va sentir un soroll al despatx de casa seva. Aleshores va anar cap al despatx, va encendre el llum i va trobar la seva filla fotografiant documents amb un telèfon mòbil. Després, les fotos anirien a parar a mans de l'excol·laborador de 'Sálvame'. Va ser en aquell moment quan Carrasco es va adonar que la seva filla, que llavors era menor d'edat, tenia un mòbil que ella no li havia comprat. Li havia comprat Antonio David perquè el tingués informat sobre tot el que passava a casa de la seva mare i perquè fes tantes fotos com pogués, ja que servirien per a enfonsar la progenitora.

No obstant això, la història del telèfon mòbil té una altra versió que fins i tot va arribar a la televisió. Antonio David va afirmar en diversos programes de l'època que havia comprat un mòbil a la seva filla perquè la mare no li deixava parlar amb ell a través del telèfon de casa. Una cosa que era totalment falsa, però que a Antonio David li servia com a excusa perquè la seva filla tingués un telèfon que  utilitzaria per a  cometre un seguit de greuges al domicili familiar.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

En aquella època, la relació entre mare i filla es va anar enterbolint cada vegada més. Una situació extrema que Rocío Carrasco ha afirmat que en diverses ocasions li va fer passar por a casa seva. No se sentia segura estant sola amb la seva filla, ja que sabia que la situació es podia descontrolar en qualsevol moment i temia no tenir les suficients eines per frenar situacions violentes i molt desagradables per part de la nena.

El telèfon de la discòrdia

Aquest mateix telèfon també va formar part d'una altra de les escenes més dures de la nit. Rocío Carrasco va explicar que el dia en què la seva filla la va agredir a casa, aquesta va pujar al cotxe que l'havia de portar a l'escola amb una crisi de nervis, una crisi que abans d'arribar a l'escola va desaparèixer i es va convertir en força per a fer alguna cosa que va deixar absolutament al·lucinat el xòfer que va portar a la nena al centre escolar. 

Aquest assegura que la nena va treure un telèfon mòbil i va fer una breu trucada al seu pare per a donar-li un missatge. Li va dir:  «Papa, ja està fet», donant a entendre que hi havia una premeditació en el que havia passat, cosa que fa que la situació sigui encara més greu i torna a situar Antonio David en una posició molt lletja i que li serà molt difícil de defensar davant de qualsevol persona o mitjà al qual vulgui acudir per a intentar defensar-se de tot el que s'està dient.