Rocío Flores reacciona a les paraules de Carmen Borrego sobre demanar perdó

La filla de María Teresa Campos sempre ha defensat la seva amiga Rocío Carrasco

Carmen Borrego, una de les millors amigues de Rocío Carrasco, tornava a donar la cara per la filla de 'la més gran' des del programa on col·labora, ‘Viva la vida’. Borrego dirigia un clar missatge a Rocío Flores després del dur relat de la seva mare explicant el maltractament que va sofrir per part de la filla d'Antonio David quan era una adolescent i que va acabar amb una pallissa que va acabar per trencar la malparada relació entre mare i filla.

El capítol d'avui de la docu-sèrie relata aquest episodi, encara que aquest ha estat retallat en 11 minuts a petició de Rocío Carrasco, per a protegir la seva filla dels durs relats que va relatar en un primer moment quan va tenir lloc l'edició de l'enregistrament del documental.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

La coneguda col·laboradora dels caps de setmana en Telecinco, mai havia opinat d'aquest assumpte concret fins fa uns dies, quan prenia la paraula en l'espai d'Emma García, per a dir-li alguna cosa «com a mare» a Rocío Flores, abans de dir mirant fixament a la càmera que «demanar perdó moltes vegades no és un acte de vergonya sinó de valentia».

La reacció de Rocío Flores que no deixa indiferent a ningú

Sembla que aquest consell de Carmen Borrego a Rocío Flores no li ha agradat a la col·laboradora de 'El programa de Ana Rosa' i ‘Supervivientes’. La jove no passa pel millor moment de la seva vida ni molt menys, i gairebé no s'ha pronunciat sobre l'emès en aquests primers set capítols de la docu-sèrie que protagonitza la seva mare i en els quals ella apareix assenyalada en diverses ocasions. Referent a la seva mare, tan sols hem vist a Rocío Flores fer una crida fa uns dies perquè la seva mare li agafés el telèfon, amb l’intent arreglar una relació que porta trencada des de 2012.

Preguntada per les paraules de Carmen Borrego, la jove ha reaccionat d'una manera realment cridanera, alienant el cap a l'altura de la càmera i mostrant una imatge desafiadora en sentir que l'amiga de la seva mare li havia donat un consell. Per la seva reacció, no queda cap dubte que a Rocío Flores no li han fet gens de gràcia les paraules de Borrego i ha preferit no contestar als reporters de premsa.

Les paraules de Carmen Borrego que Rocío Flores ignora

Dissabte passat en el plató de 'Viva la vida', Carmen Borrego ha estat molt directa en relació amb el tema de la pallissa que li va propinar Rocío Flores a la seva mare el 27 de juliol de 2012: «Coneixia aquest testimoniatge des de fa anys, encara que no amb tant de detall. Em fa mal, clar, però no només per Rocío Carrasco, sinó també per Rocío Flores. Crec que aquesta nena no estava bé en aquest moment», ha confessat la col·laboradora.

Encara que avui dia sembli impossible, Carmen Borrego espera que algun dia es produeixi aquest acostament definitiu entre mare i filla. «Com a mare, m'agradaria enviar-li un missatge. Jo li diria a Rocío Flores, de la qual mai he parlat ni bé ni malament, que moltes vegades demanar perdó no és un acte de vergonya sinó de valentia».

Després d'aquestes paraules de la filla petita de María Teresa Campos, Emma García li ha respost el següent: «Com no ha d’estar afectada Rocío Flores després de tants anys sense tenir relació amb la seva mare. Rocío Flores està acostumada a portar els seus sentiments per dins i a dissimular molt bé. Com també ho ha estat fent la seva mare tots aquests anys». Segons sembla, a Carmen Borrego no li han semblat bé les paraules de la presentadora donostiarra: «He coincidit aquesta setmana amb ella i no l'he vist tan malament», li ha etzibat.


Comentaris

envia el comentari