Telecinco canvia de plans amb la sèrie documental de Rocío Carrasco: «Es veurà tot»

Sembla que la cadena accepta el guant que ha llançat Rocío Flors demanant-los que s'emetin els minuts que s'han eliminat

Segurament aquest 2021 serà recordat per les dures revelacions de Rocío Carrasco a través de la sèrie documental 'Rocío. Contar la verdad para seguir viva' i que s'està emetent en l'actualitat a Telecinco. Fins al moment hem vist la meitat del seu relat, però la passada setmana es va fer una petita pausa perquè la protagonista s'assegués al plató i resolgués els dubtes que han anat sorgint a mesura que s'ha anat emetent el document audiovisual.

No obstant això, fa uns dies coneixíem que això havia estat una estratègia de Carrasco i també de la cadena per tenir temps per poder editar el proper capítol i que serà el que podrem veure aquesta nit. La veritat és que aquesta edició no es deu a un error tècnic, es deu al fet que la protagonista, amb l'acord de la cadena, volien eliminar onze minuts d'emissió i que repercuteixen directament en la imatge pública de Rocío Flores, la filla d'Antonio David Flores.

Aquest gest s'entendria en l'afany de Carrasco per acostar-se poc a poc a la seva filla, evitant així seguir exposant-la públicament, sabent que això podria refredar encara molt més la relació que hi ha entre les dues. D'altra banda, aquesta deferència de la protagonista de la sèrie no hauria estat rebuda de bon grat per la seva filla, que avui mateix l'ha reptat des del plató d''El programa de Ana Rosa' a eliminar l'edició i emetre els onze minuts de brut i que es volien eliminar per no perjudicar-la.

Doncs ara, a dues hores que comenci el programa Carlota Corredera ha aparegut al plató de 'Sálvame' per avançar alguna cosa que podria passar aquesta nit i que podria dinamitar completament el país. La presentadora del debat de 'Rocío. Contar la verdad para seguir viva' ha assegurat que no està autoritzada per dir si s'emetran aquests onze minuts eliminats, però sí que ha assegurat que hi podria haver sorpreses i que potser els reptes de Rocío Flores podrien tenir una resposta per part dels responsables del programa.

Si bé és cert que tant Rocío Carrasco com Carlota Corredera han assegurat que Rocío Flores és una víctima del seu pare, sembla que aquesta no s'acoquina i segueix acudint a tots els platós possibles per carregar contra la seva mare i seguir donant suport al seu pare, en un moment en què els seus defensors a la petita pantalla cada vegada són menys. L'estratègia de la jove no està tenint gaire suport, ja que molts consideren que la gestió que està fent de les seves aparicions en públic estan massa premeditades i no tenen sentit.

Rocío Flors menteix a l'audiència

Rocío Flores ha dit moltes vegades que ella només acudia a Telecinco per parlar de 'Supervivientes', però la veritat és que totes les seves aparicions van acompanyades de titulars vinculats amb la família, donant la raó a tots aquells que consideren que està traient profit de tot això i que, com ja va fer el seu pare, s'està aprofitant per treure un rendiment econòmic a força de qüestionar la seva mare als platós de televisió.

D'altra banda, Carlota Corredera ja ha anunciat que en el lliurament d'aquesta nit no només sortirà malparada la jove, també es destaparà el veritable paper d'Olga Moreno i que, fins ara, havia assegurat que s'havia mantingut al marge de tot això. No obstant això, el que es digui contra ella pot afectar-la directament, ja que en l'actualitat es troba concursant a 'Supervivientes' i una mala premsa pot fer que els espectadors demanin el seu cap i surti expulsada.


Comentaris

envia el comentari