Rocío Flores en directe a 'El Programa de Ana Rosa' el 9 d'abril de 2021

Rocío Flores a la seva mare Rocío Carrasco: «Si em vols protegir, no ho fas»

La col·laboradora ha tornat a contestar de forma contundent a la seva mare a 'El programa de Ana Rosa'

Aquest dimarts coneixíem que Rocío Carrasco havia sol·licitat a Telecinco eliminar 11 minuts i 38 segons del capítol 8 de la seva docu-sèrie 'Rocío, contar la verdad para seguir viva', que s'emetrà avui a les 22:00 hores a Telecinco. El nou episodi sobre la vida de la filla de Rocío Jurado arriba després de l'entrevista que va oferir la gran protagonista del documental, on va aclarir els detalls del primer tram del documental després de 25 anys en silenci.

L'episodi que s'emetrà en tan sols unes hores porta per títol 'Miedo', un capítol que serà molt valuós per a comprendre per què la relació entre mare i filla «està ara en el punt en què està», ha assegurat César Toral a 'Sálvame', que és un dels editors de la sèrie.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

A escasses hores que l'episodi vegi la llum en 'prime time', Rocío Flores ha aprofitat que aquest matí estava de col·laboradora amb Ana Rosa Quintana i ha donat el seu punt de vista sobre aquest controvertit episodi que, amb seguretat, revolucionarà els programes del cor a partir de demà.

«Quan vols protegir la teva filla no fas un episodi parlant de la teva filla»

Rocío Flores no ha callat i ha expressat el que sent davant d'una de les nits més difícils de la seva vida: «Bàsicament, el que vull dir és que s'eliminen aquests minuts del capítol que em dedica la meva mare per protegir-me. Primer, quan vols protegir la teva filla no fas un episodi parlant de la teva filla, per tant, el tema de la protecció el poso en dubte. Això per una banda».

«Segon, jo demano des d'aquí als responsables del documental i al responsable de la cadena que emeteu el capítol complet. Jo vull escoltar el testimoni complet de la meva mare, vull saber què és el que diu, com ho diu... Crec que tinc tot el dret del món. Després, d'altra banda, com menys em sembla irònic, perquè es diu que Rocío Carrasco ha aixecat telèfons perquè aquest tema no sortís, i ara és ella la que s'asseu amb sentència en mà a parlar d'això», ha sentenciat.

La filla de Rocío Carrasco també ha parlat dels metges que tracten a la seva mare des de fa anys, afirmant que «li recomanen que no parli amb mi, li recomanen que parli de tot això davant de quatre milions d'espectadors i ara jo faig una pregunta: el meu germà també està ficat en el meu 'pack'? També se li recomana que no es posi en contacte amb el meu germà? Ni una trucada en set anys ni pel seu aniversari, ni per preocupar-se pel seu estat de salut? No sé... com menys em sembla tot això qüestionable», s'ha lamentat Rocío Flores.

Rocío Flores no entén per què la seva mare amaga part del documental

A Rocío Flores li crida l'atenció que s'elimini part de l'episodi 8, que s'emetrà aquesta nit. «Sobretot em sembla qüestionable que es decideixi ara ocultar part d'un testimoni que està gravat des de fa un any, justament ara? No ho entenc... Jo demano que s'emeti tot complet, no tinc res a amagar, no tinc por de res. Vaig tenir por fa molts anys per altres moltíssimes circumstàncies que no són per a res aquest episodi. Ho vaig repetir l'altre dia i ho repeteixo avui: jo sé molt bé el qual he viscut en aquesta casa i aquí em quedo», prosseguia el seu discurs davant l'atenta mirada d'Ana Rosa Quintana.

Finalment, en ser preguntada pel que va explicar la seva mare en l'entrevista de la setmana passada, Rocío ha dit el següent: «Aquesta és la seva veritat i a partir d'aquí... ja està. Ha estat ella la que ha fet el pas de seure amb sentència en mà, ja que s'emeti tot complet. Jo no tinc res a amagar ni tinc por. Per a mi no és agradable i, òbviament ho passo malament, però tampoc crec que hagi d'estar plorant per les cantonades i explicant a tothom que estic ben fotuda. Soc persona i crec que no tot s'hi val. Però cadascú és lliure de dir el que vulgui».