Imatge del 'Risitas'

Perd la vida als 65 anys 'El Risitas'

S'ha sabut aquesta mateixa tarda

Ha estat en la tarda d'aquest dimecres a l'Hospital Virgen del Rocío de Sevilla. El popular personatge televisiu 'El Risitas', de nom Juan Joia Borja, ha perdut la vida després d'haver estat traslladat fins a aquest hospital des del centre de la Caridad de Sevilla després d'una sobtada recaiguda de la malaltia que patia. Tot això segons informació donada pel diari 'ABC' de Sevilla.

Va ser el setembre de 2020 quan es va conèixer que el popular personatge de televisió patia una malaltia greu que havia provocat que li haguessin d'amputar una cama. Des d'aquell moment va ser ingressat a l'Hospital de la Caridad de Sevilla, centre en el qual ha residit fins ara, quan ha perdut la vida als 65 anys.

Segons sembla, va ser ell mateix qui va sol·licitar l'ingrés en aquest centre sevillà després dels seus problemes cardiovasculars, motiu de l'amputació de la seva cama.

Famós a la televisió a Espanya

'El Risitas' va saltar a la fama als volts de l'any 2000, quan va aparèixer per primera vegada al programa televisiu de Jesús Quintero. Més tard es va fer encara més popular amb les seves aparicions també en el famós programa 'Ratones coloraos', on es dedicava a explicar les seves vivències amb l'humor i la gràcia que el caracteritzava.

Sens dubte una de les seves frases més recurrents i que tot aquell que el coneix utilitzava més va ser la de «cuñaaooo». Es va tractar d'un actor i humorista que va aconseguir fer riure l'audiència durant molts anys i que va quedar per sempre en el record de moltes persones, que fins i tot després de la seva mort, el recorden amb molt afecte.

Sí que és cert que en els últims anys havia desaparegut per complet de la televisió i des de feia molt, abans del seu ingrés permanent en un centre hospitalari, era molt poc el que se sabia ja d'ell. Tot i això, són pocs els que l'havien oblidat.

Nascut l'any 1956 a Sevilla, 'El Risitas' es va convertir en actor i humorista de professió i ara ha mort als seus 65 anys d'edat en la seva Sevilla natal. Han estat ja múltiples els condols que han arribat i les xarxes socials es comencen a omplir de missatges d'afecte cap a ell, especialment Twitter, on molts dels usuaris ja han rescatat algun dels molts vídeos del seu passat per recordar-lo en el dia de la seva mort.