Montse Suárez

Montse Suárez, l'advocada que fa plorar a la filla d'Olga Moreno

La mediàtica advocada enfonsa Antonio David

Montse Suárez s'ha convertit en una de les lletrades que més suport ha donat a l'esquinçador testimoni de Rocío Carrasco. No s'ha posat de perfil i cada cop que ha tingut oportunitat, ha deixat sense arguments el que va ser el seu marit i pare dels seus dos fills.

Durant aquest any i mig, la filla de 'la más grande' ha explicat tot el patiment de la seva vida. Així, va revelar com Antonio David Flores va fer-li la vida impossible durant anys.

Montse Suárez és una advocada coneguda per tothom perquè ha intervingut en múltiples programes de Telecinco al llarg dels últims anys. I si alguna cosa caracteritza aquesta dona tan mediàtica a l'hora d'exposar els seus arguments, sempre basats en el dret, és la vehemència.

Montse Suárez fa més mal que mai la filla d'Olga Moreno

A l'últim episodi d'En el nombre de Rocío, Montse Suárez no podia faltar a la cita. L'advocada ha tornat a posar el focus en aquelles persones que no acaben de veure la realitat del patiment que ha patit Rocío Carrasco.

Montse Suárez
L'advocada ha dit tot el que pensava | TELECINCO

Després de denunciar en ple 'prime time' els suposats maltractaments que va dirigir contra Carrasco Antonio David Flores quan estaven junts, Montse ha passat a l'acció.

Montse s'ha encarregat de remoure consciències i abans que tingués lloc l'emotiu comiat a Rociíto amb tot l'equip, la lletrada ha alçat la veu. Ha enviat un missatge contundent per a aquells incrèduls que no es fien de la violència vicària que ha infligit l'exguàrdia civil a la seva exdona.

L'atac de l'advocada de Mediaset que deixa tremolant Antonio David

L'advocada ha començat recordant que el fiscal volia tancar el cas, perquè potser no s'ha format en temes de gènere. Això sí, també pot haver passat així perquè hagi actuat de mala fe.

Sobretot, quan hi ha un informe psicològic del Gabinet de Valoració Integral de la Dona que verifica tot el que ha explicat la filla de Rocío Jurado.

Primer pla d'Antonio David Flores mig somrient
Antonio David Flores ha rebut una ferotge crítica de part de l'advocada de Telecinco | GTRES

Jorge Javier ha tallat la lletrada per incidir en la seva resposta a una pregunta que molts 'haters' de Rociíto encara es plantegen després d'escoltar-la.

«'El ser' és innocent?», es preguntava el de Badalona. I la resposta de l'advocada ha estat tan sincera com ha estat possible. «No! 'El ser' no és innocent», exclamava.

«Només podria ser innocent si hagués estat condemnada ella per haver posat una denúncia falsa. 'El ser' està sotmès a una interlocutòria de sobreseïment provisional».

 

La lletrada sap que els suports seran claus si es reobre el cas

A més, Suárez va alertar la 'Marea blava' del que pot passar en un futur proper. «Tots els que han vingut aquí a aquest plató a rectificar o a ajudar Rocío estan disposats a recórrer a la Justícia», ha dit.

Amb tot, aquesta ha posat el focus sobre tots els personatges de la vida de Rocío que han passat per aquesta segona docusèrie.

Montse Suárez
Montse Suárez ha assegurat que 'el ser' no és innocent | TELECINCO

Ens referim a José María Franco, Mili Pineda, Marta Amaya o Cristina Cárdenas, que aquesta mateixa setmana han deixat per terra la figura d'Antonio David Flores.

Finalment, torna a assenyalar l'exguàrdia civil i la seva legió de seguidors, que cada vegada són menys visibles a les xarxes socials. En el seu missatge li retreu aquest trillat argument que la Justícia no va donar validesa al relat de Rocío al seu dia i per això ara cal dubtar del seu testimoni.

«Per tant, quan sento tertulians o altres persones dir que la Justícia ha donat la raó a Antonio David o que és innocent, no! Només podria ser innocent si aquesta senyora hagués estat condemnada a una denúncia falsa. I no ha estat així, o si s'hagués jutjat el cas, que tampoc».