Jaime Peñafiel carrega contra el govern per la mort de la seva germana

El periodista assenyala directament el President del govern

El periodista Jaime Peñafiel posa per al retrat durant l'estrena de el llibre 'Anécdotas de oro'. Madrid, dimarts 3 desembre 2019
Jaime Peñafiel maleeix Pedro Sánchez per la mort de la seva germana | CatalunyaDiari

El periodista Jaime Peñafiel ha rebut un dels cops més durs aquesta setmana. El veterà periodista de la Casa Reial va perdre a la seva germana el passat dimecres 6 de maig i va ser ell mateix qui va donar a conèixer la notícia en una entrevista per a 'Cuatro al dia'.

Joaquín Prat donava pas a Peñafiel després d'haver passat per «uns moments molt durs». El periodista tornava a connectar amb el programa amb millor aspecte, tot i que va confessar que no era un bon dia per ell, perquè «ahir vaig enterrar a una germana».

Sense deixar de banda el seu caràcter indòmit, Peñafiel va aprofitar l'ocasió que li brindava la connexió en directe per enviar un missatge a Pedro Sánchez, president del govern espanyol: «Des d'aquí maleeixo a Sánchez perquè m'ha impedit estar amb la meva germana en els últims moments de la seva vida» lamentava.

L'ordenança que s'ha llençat des de l'Executiu sobre l'acompanyament de familiars a un pacient malalt per evitar el contagi i propagació de la covid-19, és el que ha provocat que Peñafiel no es pogués acomiadar de la seva germana. Molts són els afectats per aquesta mesura que veuen resignats com algun membre de la seva família perd la vida sense poder comptar amb la companyia dels familiars. I de fet, de la mateixa manera passa amb els funerals, un últim adeu que compta amb mesures específiques i que deixa fora a un gran nombre de familiars.

Peñafiel ha passat el coronavirus

El mateix Peñafiel ha estat infectat per coronavirus i ho cridava a 'Cuatro a el dia' fa dues setmanes assegurant que havia aconseguit superar la malaltia, cosa que ha qualificat de «miracle»: «Em vaig refugiar al camp per intentar salvar-me i allà em vaig contagiar. Amics meus de la zona han mort. Vaig venir a Madrid i em vaig quedar a casa» explicava.

Durant l'entrevista, Peñafiel va mostrar que, tot i el dur moment pel qual està travessant, encara li queden forces per tractar un dels seus temes estrella: laFamília Reial. El periodista va assegurar que Joan Carles i Sofia estan passant el confinament a la Zarzuela però que el tracte amb el rei Felip és pràcticament nul.

A més d'explicar que Joan Carles s'entreté molt amb les videotrucades entre els seus amics, Peñafiel va afirmar que, entre el seu grup de coneguts, encara manté relació amb Marta Gayá perquè «ha reprès les relacions» amb el seu «gran amor mallorquí».


Comentaris

envia el comentari