Rosario Mohedano tirste en una entrevista en Telecinco

Rosario Mohedano plora la mort d'una de les persones més estimades

Rosa Benito també s'ha volgut acomiadar del difunt

Els  Mohedano  acaba de rebre un cop dur: ha mort una persona molt estimada de la família. Aquest dimecres han hagut de dir adéu al padrí de Rosario Mohedano, a qui ella estava molt unida. 

Rosario ha volgut donar-li l'últim adéu amb un missatge de comiat a les xarxes socials: «Vas ser una de les primeres persones que vaig veure en néixer.... Has marcat amb els teus passos els meus», començava dient Rosario en el sentit missatge d'homenatge al seu padrí.

L'emotiu missatge de Rosario al seu padrí

L'amor que sentia Rosario pel seu padrí es deixa veure en les paraules que li dedica, que són d'agraïment absolut: «Ho has fet tan bé, que fins i tot ara, que estic anant a estar amb tu per última vegada, no m'ho crec . Gràcies, gràcies per estimar-me i demostrar-ho sempre», continuava el missatge. «Gràcies per la teva complicitat, pels teus ensenyaments de vida, pel teu temps, pels teus riures...», afegia.

Finalitzava el missatge amb les següents paraules: «Sempre em vas portar amb tu, sempre estaràs amb mi, sempre! I que sàpigues, que cuidaré l'Opá amb l'ànima, com em vas ensenyar a fer-ho. T'estimo padrí!».

El suport que ha rebut Rosario i el seu entorn per la mort del seu padrí no s'ha fet esperar, i en molt poc temps podíem llegir comentaris d'ànim com: «DEP. Una persona meravellosa, moltes estones boníssimes, molts records» o «Ho sento molt maca, ànim i molta força».

A causa de la tristesa que li ha causat la tràgica notícia, Rosario s'ha vist obligada a cancel·larcompromisos que tenia pactats per aquesta mateixa tarda. Tampoc ha pogut acudir aquest matí, segons la revista 'Semana', a Ràdio Olé, on havia de presentar el seu art a la cuina i preparar una de les seves receptes preferides.

«Per motius personals @rosariomohedano no podrà cuinar a @radiole_oficial, però ho farem aviat», publicava a les xarxes socials 'Ràdio Olé', en referència al fet que no comptarien amb la presència de Rosario per la mort del seu padrí.

Les paraules de comiat de Rosa Benito

Rosa Benito també ha volgut dedicar-li unes paraules després de no acudir a 'Ya es mediodía', on havia de fer acte de presència aquest dimecres. Rosa s'ha acomiadat amb aquestes paraules: «Una ESTRELLA nova BRILLA avui al CEL!!! Quantes coses viscudes junts, sé que on estiguis seràs feliç!!! Que t'estimem».

Així com la seva filla Rosario, Rosa Benito també ha rebut el suport de moltes persones a través de les xarxes socials, entre ells el de Glòria Camila, que ha escrit: «Quina pena. DEP». Fins i tot Rosario Mohedano ha escrit un missatge a la seva mare: «Encara no m'ho crec. Sempre amb nosaltres».

Moltes altres persones anònimes no han volgut deixar Rosa sola en aquests moments tan durs i li han volgut transmetre el seu condol: «T'acompanyo en el sentiment,  Rosa meva, molt ànim i ja saps, és un viatge preciós per a les ànimes belles. Segurament, per a ell ho sigui també. Una abraçada, cel» o «Ho sento, les pèrdues dels éssers humans que se'n van fan mal a l'ànima».