Otto Von Hessen, príncipe alemán

Nova tragèdia a les monarquies europees: mor el príncep alemany Otto Von Hessen als 55 anys

Va morir aquest passat diumenge en un accident de moto prop del Llac Constanza

Després de la mort de la princesa Maria Galitzine per un aneurisma al cor als 32 anys, les monarquies europees han rebut un altre cop dur. En aquest cas es tracta del príncep alemany Otto Von Hessen, de 55 anys, que segons la premsa local va morir aquest passat diumenge a conseqüència d'un accident de moto.

El web 'News Deutschland' assegura que el fatal accident va tenir lloc poc després de les vuit del matí d'aquest passat diumenge, quan el príncep circulava en una Ducati en direcció a Suïssa, per la carretera A96, prop de Lindau (Baviera), als voltants del Llac Constanza.

La policia apunta a un excés de velocitat

Tot i que no es coneixen les causes de l'accident, en les últimes hores la policia de Ravensburg ha apuntat que la causa més probable del sinistre seria l'excés de velocitat. El príncep alemany hauria perdut el control de la seva motocicleta, xocant contra el guarda-raïl i perdent la vida a l'acte.

«Per raons desconegudes fins ara, el conductor va perdre el control del seu vehicle, va començar a rodar i es va estavellar contra el guarda-raïl», diu l'informe policial de què s'han fet ressò diversos mitjans i que recull que en el moment de l'accident el príncep Otto «acabava d'avançar a un automòbil a alta velocitat».

 

Diverses morts en la reialesa europea en les últimes setmanes

Von Hessen era empresari i propietari de quatre franquícies de la multinacional de menjar ràpid McDonald 's a Alemanya. El príncep era el segon fill de l'actual cap de la família Hesse-Philippsthal, William Von Hessen-Philippsthal-Barchfeld. Als seus 55 anys, Otto Von Hessen estava divorciat des de l'any 2017 de Carla Blickauser, amb la qual s'havia casat el 1998 i havia tingut quatre fills -tres nens i una nena-.

A més de la recent mort de Maria Galitzine, a la reialesa europea han patit les defuncions per coronavirus de Maria Teresa de Borbó- Parma, cosina de Felip VI, a finals de març, i Diana de Borbó- Parma fa una setmana.