Leticia Sabater a Telecinco

Mor massa jove i de forma sobtada la germana de Leticia Sabater

Silvia Sabater acabava de superar un càncer de mama

Silvia Sabater, la germana de la presentadora catalana Leticia Sabater, ha mort a conseqüència d'un infart amb només 57 anys, segons ha avançat 'FormulaTV'. La notícia ha caigut com una gerra d'aigua freda, ja que la seva mort s'ha produït de forma sobtada, mentre dormia, i després d'haver aconseguit superar un càncer de mama. La polifacètica presentadora i cantant ha acomiadat la seva germana junt amb els seus familiars al tanatori.

Tot i que Silvia Sabater no treballava als mitjans, sinó que la seva professió era la d'infermera, no era una total desconeguda per als espectadors de televisió, ja que va aparèixer diverses vegades a la pantalla petita, habitualment per defensar la seva germana Leticia en algun dels 'realities' en els quals ha participat al llarg de la seva trajectòria.

En els últims anys, vam poder veure a Silvia Sabater als platós de programes com 'Acorralados', 'Supervivientes', 'Sálvame' i 'Sábado Deluxe'. La seva presència televisiva s'explica també perquè, a banda de ser infermera, Silvia tenia interès en l'art, la música i la interpretació. De fet, va arribar a ser part d'una banda de música, Los Ziggys, on tocava la bateria. 

Juntament amb la seva germana, Silvia també va poder desenvolupar una carrera com a actriu. Va debutar al teatre, com un dels personatges de l'obra 'El mago de Oz' que la seva germana Leticia produïa. A més, també va aparèixer al videoclip de la cantant 'El polvorrón', que es va fer viral a les xarxes socials, tocant la bateria. 

Defensora de Leticia Sabater a la televisió

Silvia va ser un dels principals suports de Leticia Sabater en la seva trajectòria televisiva, fins al punt d'haver de defensar-la als platós de televisió dels insults i burles que rebia durant les seves participacions en els 'realities' de Telecinco.

En una ocasió, fins i tot, Silvia es va convertir en la protagonista després d'esclatar en la seva visita a 'Sálvame' i ser testimoni de les crítiques cap a la presentadora. «La meva germana ha sigut guerxa tota la vida, però, i què? Els comentaris sobre aquest defecte em semblen mesquins. Jo sé que la meva germana no té veu i que no sap cantar, però la seva música funciona», va arribar a dir en directe.