La mort d'una famosa anglesa ressuscita els rumors sobre la Família Reial britànica

El passat dissabte, 15 de febrer, es va trobar el cos sense vida de la presentadora al seu domicili

Caroline Flack i Enric de Sussex
Caroline Flack, la presentadora de la versió britànica de 'La isla de las tentaciones' va tenir una relació amb Enric de Sussex | CatalunyaDiari

Les desgràcies no deixen de tacar la reialesa. La darrera ha estat la tràgica mort de Caroline Flack, presentadora britànica de 'Love Island', la versió anglesa de l'èxit de Mediaset 'La isla de las tentaciones'. El seu cos va ser trobat sense vida al seu apartament de Londres el passat dissabte, 15 de febrer.

Amb la investigació encara en marxa i sense confirmació oficial de la policia, els primers indicis apunten al fet que la presentadora de 40 anys s'hauria suïcidat. La seva família ha estat l'encarregada d'enviar un comunicat en què informaven del succeït i demanaven respecte.

Però el que sens dubte va atorgar-li el gran salt a la fama va ser la seva relació amb l'excantant de One Direction Harry Styles, quan aquest era encara menor d'edat, la qual cosa la va convertir en el punt de mira de nombroses crítiques. També es rumorejava que va tenir una relació amb el príncep Enric d'Anglaterra.

L'inici de la relació

Flack i el fill de Lady Di es van conèixer l'any 2009 durant una nit en què se la van passar «xerrant i rient». Aleshores Enric tenia 25 anys i estava formant-se a les Forces Armades. «Sabia que era amiga del príncep Enric—una coneguda seva—, i mai l'havia conegut, així que vaig pensar: 'és bastant emocionant', i em vaig animar a conèixer-lo. Així que estava asseguda allí i ell va arribar amb amics seus i vam passar la nit xerrant i rient» recordava Flack en les seves memòries.

No obstant això, malgrat l'esforç de la parella per mantenir-ho en secret, finalment el romanç va sortir a la llum, i va suposar la ruptura de la relació a causa de la pressió mediàtica: «Una vegada que va sortir la història, va ser el final. Vam haver de deixar de veure'ns. Ja no era Caroline Flack, presentadora de televisió. Era la 'pobretona' del príncep Enric» comentava la presentadora en la seva autobiografia.

Enric, que es troba al Canadà amb la seva dona i el seu fill, encara no s'ha pronunciat sobre la tragèdia, però segur que haurà estat un dur cop per a ell malgrat que des de Gran Bretanyaapuntaven que la relació hauria estat de tan sols dos mesos.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari