Imatge de Borja Moreno i Matilde Solís amb el seu fill

Mor inesperadament el polèmic Borja Moreno, exmarit de Matilde Solís

L'empresari es va casar amb l'aristòcrata l'any 2003 i es van divorciar cinc anys després

Commoció per la inesperada mort de Borja Moreno Santamaría. L'exmarit de l'aristòcrata Matilde Solís, exnora de la difunta Duquessa d'Alba, ha mort sobtadament deixant en xoc els seus amics i familiars. Segons les primeres informacions, va patir un infart que va acabar amb la seva vida als 55 anys.

Borja Moreno, que també prové de l'aristocràcia, va tenir una família molt nombrosa malgrat quedar orfe de pare i mare als 17 anys. I és que l'empresari tenia en total set germans. Actualment exercia d'empresari i es dedicava a la gestió i explotació agrícola i ramadera.

Aquest aristòcrata va saltar a la fama després de casar-se amb Matilde Solís, exnora de la Duquessa d'Alba. Ell era 10 anys menor que ella i es van casar el 2003 després d'un festeig molt curt. Però el que va generar interès va ser el seu tempestuós procés de divorci que el va situar a les portades de l'actualitat envoltat d'una gran polèmica.

Per què era un personatge polèmic?

El divorci es va produir només 5 anys més tard, poc després de tenir un fill, i va estar marcat per la polèmica. No van faltar demandes i querelles i fins i tot va ser entrevistat al programa ¿Dónde estas corazón?, on va criticar obertament la família de la mare del seu fill. De fet, la polèmica el va perseguir fins al final de la seva vida.

Imatge de la parella formada per Borja Moreno i Matilde Solís
L'empresari al costat de la seva dona abans de divorciar-se | GTRES

Tot i viure un idil·li durant el seu matrimoni, aviat van començar les diferències que van provocar finalment la seva separació. Aquestes disputes conjugals van ser utilitzades després per a demandar-se mútuament. Ella li va acabar demanant el divorci i va començar una batalla judicial que va acabar amb tota relació.

Com ha mort Borja Moreno Santamaría?

La mort de Borja Moreno Santamaría ha causat impacte entre els seus familiars, ja que ha mort massa jove quan només tenia 55 anys. Segons ha informat la revista Hola!, l'aristòcrata ja ha estat acomiadat pels seus amics i familiars en un acte íntim. Així mateix, en els propers dies, se celebrarà una missa a la seva memòria.

Està previst que aquesta missa tingui lloc a Sanlúcar la Mayor, municipi ubicat a la província de Sevilla. Segons explica El Español, l'empresari sevillà estava a la seva finca de Nerva, una localitat de Huelva, quan es va començar a trobar malament. Els serveis mèdics es van acostar ràpidament a casa seva.

Tot i això, no van poder fer res per salvar-li la vida i poc després van certificar la seva mort. Segons les primeres informacions, Borja Moreno Santamaría va patir un infart de miocardi que va acabar amb la seva vida. Una mort que ha causat consternació al seu entorn més proper.

L'ascens a dalt de tot

Membre d'una família de set germans, Borja Moreno Santamaría era empresari del sector agrícola. Concretament es dedicava al sector de la gestió i explotació agrícola a Andalusia. El 2003, després d'un curt festeig, es va casar amb Matilde Solís, encara que ella era deu anys més gran.

Fotomuntatge de Borja Moreno i Matilde Solís
Borja i Matilde, un matrimoni trencat | CatalunyaDiari

Tot i les diferències, Matilde va assistir amb el seu fill al funeral de l'empresari, ja que va ser un gran amor de la seva vida. Es van conèixer al bar d'un hotel quan arrossegava una gran desolació. S'havia separat del duc d'Alba, i Borja va ser l'home que li va tornar el somriure.

Així va ser com l'empresari va pujar de classe social barrejant-se de cop i volta amb l'alta aristocràcia. Després del sonat divorci es va retirar a una vida discreta, i fa un any i mig va iniciar una relació amb una fotògrafa sevillana. Tanmateix, un dels més afectats per la seva mort ha estat el fill de 18 anys.

NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades de Catalunya al WhatsApp