Primer pla de Kiko Hernández amb els ulls plorosos

El motiu pel qual Kiko Hernández s'ha de posar guants cada cert temps

Kiko Hernández ha cridat l'atenció per aparèixer a 'Sálvame' amb uns guants negres

Kiko Hernández s'ha convertit en un dels col·laboradors que més acapara l'atenció dels teleespectadors. Sí, ja que, des que va sortir de la casa de 'Gran Hermano', el tertulià va tenir molt clara la seva postura davant la televisió.

No parlar de la seva vida privada, no protagonitzar revistes del cor i no convertir-se en un personatge de qui parlar. Encara que per molt que s'hi esforci, alguns d'aquests desitjos no s'han pogut convertir en realitat.

Començant per les revistes, el col·laborador de 'Sálvame' ha dit sí per protagonitzar alguna portada. De fet, només convertir-se en pare va posar amb les seves filles per a la revista 'Diez Minutos'.

Portada de revista
Kiko Hernández protagonitza la portada d'una revista del cor amb les seves filles | CEDIDA

Però no només això, sinó que, a més, ha protagonitzat titulars parlant de la seva vida privada. Així, el plató de 'Sálvame' ha estat testimoni de les confessions més íntimes de Kiko Hernández.

D'altra banda, és cert que al col·laborador només se li ha conegut una parella, la que va formar durant la seva estada a la casa de 'Gran Hermano' i de fet, només acabar el concurs, tots dos van decidir trencar.

Així és la vida personal de Kiko Hernández

Des d'aleshores, la vida personal de Kiko Hernández s'ha basat públicament en rumors que ha anat desmentint. Tant és així que fins i tot va arribar a insinuar que es considerava asexual, i per això no necessitaria enamorar-se mai.

Kiko Hernández porta més de deu anys en 'prime time' gràcies a 'Sálvame', programa el qual l'ha fet créixer i, encara que també té la seva vida íntima fora d'aquest, passa moltes hores al complex de 'Mediaset'.

Kiko Hernández en el seu retorn a 'Sálvame'
Kiko Hernández donant declaracions al plató de 'Sálvame' | Mediaset

Les càmeres graven tot en directe i Kiko Hernández està tota la tarda exposat. Així que, com és evident, alguns dels seus secrets personals surten a la llum, així com les xacres físiques que té amb el temps.

Segur que recordes els famosos queixals i dents de Kiko Hernández, puix que ha viscut més d'una situació incòmoda quan donant la seva opinió en directe arribava a caure-li una dent. Però, això no seria l'única cosa, i és que s'ha convertit en el centre de les opinions en aparèixer en pantalla amb uns misteriosos guants.

El motiu pel qual Kiko porta guants

Tot i que no sol ser comú que Kiko Hernández porti uns guants negres al plató de 'Sálvame', ja han estat diverses vegades les que el col·laborador s'ha presentat així.

I, com s'esperava, molts dels seguidors del programa, s'han preguntat el perquè d'aquests misteriosos guants negres. Doncs, el motiu no seria cap altre que la malaltia que porta arrossegant Kiko Hernández des de fa anys.

Sembla que són un tractament per lluitar contra l'artritis psoriàsica, una malaltia degenerativa que li provoca molts dolors i molts problemes de mobilitat.

«No puc moure bé la mà dreta perquè em fan punxades i tinc els dits immòbils», explicava en directe. Aquesta malaltia li va ser diagnosticada anys enrere i el col·laborador ja es va veure obligat a explicar-ho.

Kiko Hernández al plató de 'Sálvame'
Kiko Hernández va al programa de 'Sálvame' amb un guant negre | Telecinco

El motiu pel qual el tertulià porta aquests guants de vegades a 'Sálvame' no és cap altre que exercir pressió a la mà. Així pot mitigar el dolor que apareix per temporades. Tot i la serietat amb què Kiko Hernández ho explicava, Jorge Javier va voler treure ferro a l'assumpte assegurant que aquests guants el «terroritzen».

Però això no seria l'únic amb què se li ha vist en un plató de televisió, ja que el col·laborador ha hagut d'anar més d'una vegada en cadira de rodes, a causa de patir fortes lumbàlgies que li impedeixen caminar. Després d'això, esperem que Kiko Hernández no ens doni cap ensurt més i que la salut li doni un respir.

Imatge de Kiko Hernández en una cadira de rodes y acompanyat per David Valldeperas i Carlota Corredera a Sálvame
Kiko Hernández entra a 'Sálvame' en cadira de rodes | Telecinco