Primer pla de Jorge Javier Vázquez amb posat seriós

La vida de Jorge Javier Vázquez es tenyeix de negre

Jorge Javier Vázquez està patint el seu pitjor moment a nivell anímic

Jorge Javier Vázquez no passa per un dels seus millors moments. Entre les polèmiques que protagonitza als platós i la irregular marxa de la seva obra de teatre, Jorge no es recupera. A més, el comunicador de Badalona deixava aquesta setmana una de les seves reflexions habituals sobre les relacions sentimentals al seu blog.

El presentador de Sálvame s'ha referit a l'exclusiva publicada per la coneguda revista sobre la nova relació sentimental entre Iñaki Urdangarin i Ainhoa Armentia. Jorge Javier ha posat el focus com s'ha desencadenat aquesta ruptura pública entre l'exjugador d'handbol i la filla del rei emèrit.

El presentador català, Jorge Javier Vázquez
Jorge Javier Vázquez afirma que cada cop és més complicat enamorar-se d'una persona | GTRES

«Quin vertigen, si us plau. Després de la publicació del reportatge, apareixen diverses teories de per què just en aquests moments surten aquestes fotografies. Es parla d'estratègia per part d'Iñaki per aconseguir el divorci, de la possible participació de la Zarzuela per desacreditar-lo eternament», afirma Jorge.

Per al comunicador, «potser mai sabrem la veritat o la veritat sigui tan senzilla que ens faci poca gràcia. Potser necessitem històries més elaborades, que ens facin somiar», pensa en veu alta Jorge.

Jorge Javier, desesperançat perquè «cada dia és més difícil enamorar-se»

Alhora, Jorge Javier opina que mai no és fàcil trencar una relació, i menys una tan mediàtica com la d'Iñaki i Cristina de Borbó. El presentador català està desesperat per com és de difícil trobar algú afí i tenir una relació sòlida de parella en aquests temps que vivim.

«Soc dels que creuen que difícilment s'aconsegueix trencar una parella de forma encertada. I, malauradament, dels que creuen també que cada dia és més difícil enamorar-se. No només ho penso jo, molta gent al meu voltant està començant a rendir-se», es lamenta.

Jorge Javier Vázquez al plató de 'Gran Hermano VIP'
Jorge Javier no està al seu millor moment anímic | GTRES

I és que, el conductor de Sálvame cada dia que passa creu que és més complicat trobar l'amor d'una altra persona. Actualment, Jorge Javier està solter i fa molt de temps que intenta buscar parella, malgrat que se li resisteix.

Fins i tot va arribar a participar durant unes setmanes a Mujeres y hombres y viceversa, però l'experiència televisiva per buscar la seva parella ideal no va ser fructífera.

«La gent que m'envolta no vol patir»

Malgrat tot, Jorge no s'explica perquè «havent tanta gent amb ganes de compartir la seva vida amb una altra persona no es formalitzen relacions”».

«Potser aquesta és la clau: ja no volem ni tenim ganes de formalitzar absolutament res. Tot passa tan ràpidament a les nostres vides que ens hem acostumat a passar de persones amb la mateixa facilitat que veiem 'stories' a Instagram», exposa a Lecturas .

Pel protagonista de Desmontando a Séneca, en general, tots tenim el mal costum de sumar històries sense parar-nos gaire a pensar.

Jorge Javier Vázquez amb el director de 'Sálvame'
Jorge Javier confessa que és molt difícil trobar a una persona afí | Mediaset

«El món de les relacions s'ha convertit en una carrera sense fi en què el que compta és acumular històries. Enllaçar una amb una altra, il·lusionar-se amb diverses alhora perquè el possible desencant sigui menor si falla alguna. Si hi ha un comú denominador entre tota la gent que m'envolta és que no vol patir», reflexiona Jorge Javier al seu bloc.

«No són temps fàcils», es lamenta Jorge Javier

El problema que posa de manifest el periodista català és que «ens estem protegint tant que estem impedint que els nostres sentiments sorgeixin amb naturalitat», assevera.

Per a Jorge, «no són temps fàcils» els que estem vivint. «Tenim al cap una llista tan preparada del que desitgem que no deixem que res ens sorprengui. Es fa complicat viure així. Hauríem de començar a abaixar la guàrdia. Començo a veure massa desesperança al meu voltant i no m'agrada», conclou un dels seus posts més pessimistes dels darrers temps.