Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger

El motiu de la ruptura d'Amaia Romero amb la seva parella

La guanyadora d''Operación Triunfo 2017' ja no está amb Diego Ibáñez

Amaia trenca amb la seva parella | TVE

 

Amaia Romero es va fer coneguda pel seu brillant pas per l'acadèmia d''Operación Triunfo', concurs que va guanyar superant Aitana, una de les favorites. Durant el seu pas pel programa es va enamorar del català Alfred, relació que es va trencar mesos després del final del programa.

Ara, Amaia mantenia una relació sentimental amb el cantant de Carolina Durante, Diego Ibáñez, però malauradament s'ha trencat. Segons confirma 'Jaleos' el motiu principal de la ruptura ha estat l'aparició d'una tercera persona. Fa més d'un mes que no publiquen fotografies junts a les xarxes socials.

Diego Ibáñez està amb una altra noia

La ruptura ha pogut fer molt de mal a la jove navarresa, ja que el seu ex ha començat una relació amb la cantant i actriu Carlotta Cosials. La nova parella s'estaria coneixent des de fa uns mesos, amb molta il·lusió i moltes ganes de fer passos endavant, segons les fonts de 'Jaleos'

La nova núvia de Diego Ibáñez en el passat va ser parella del còmic Jorge Cremades. La parella s'hauria conegut per amics en comú, ja que es mouen en el mateix cercle i els uneix la passió per la música. De moment, cap dels tres protagonistes s'ha pronunciat en xarxes socials. Mentrestant, Amaia continua treballant i es troba immersa en la promoció del seu primer, mentre que Diego continua collint èxits amb la seva banda.

També et pot interessar...