Els motius que impedeixen a Rocío Carrasco tenir cap gest amb la seva filla

L'entorn assegura que hi ha dos raons per les quals no respon a Rocío Flores

Rocío Carrasco
Rocío Carrasco té raons per no respondre a la seva filla | Catalunya Diari

Des que va començar a ser concursant de 'Supervivientes', Rocío Flores no ha deixat d'enviar missatges a la seva mare Rocío Carrasco per tal de reconciliar-se, ja que fa més de set anys que no tenen cap mena de contacte.  L'últim va ser fa uns dies quan, entre llàgrimes, va voler felicitar-la pel seu aniversari al mateix temps que deixava una porta oberta a la reconciliació.

Fins ara la progenitora ha pres la decisió de mantenir-se calladano respondre a la seva filla. No obstant això, la revista 'Lecturas' ha procedit a desvetllar el perquè Carrasco no dona el pas de respondre a la jove. En concret, després de parlar amb fonts de l'entorn de la filla de Rocío Jurado, aquesta exposa que hi ha dues raons de pes per les quals actua d'aquesta manera.

Les raons de Rocío Carrasco

Segons ha informat l'entorn, la primera de les raons per les quals Rocío Carrasco no respon a la seva filla és perquè aquesta situació li resulta «massa dolorosa», fins al punt que no està seguint el concurs.

El segon motiu que ha fet que Carrasco no doni cap pas per acostar-se a la seva filla són unes paraules que aquesta última va dir fa uns dies a la televisió, quan el presentador de 'Supervivientes' va preguntar a la jove si li agradaria demanar perdó a la seva mare per algun motiu, a la qual cosa ella va respondre que no.

Aquesta resposta no va agradar ni a Rocío Carrasco ni al seu entorn, ja que recentment es va donar a conèixer que el final de la relació entre mare i filla es va produir presumptament per un fet violent. En concret, Rocío Flores va ser declarada culpable per maltractament continuat cap a la seva progenitora. És a dir, que després d'aquesta situació s'esperava que la jove es penedís del que suposadament havia fet, però sembla que no és així.

Possible apropament entre mare i filla

'Lecturas' ha avançat en primícia que l'entorn de Carrasco ha parlat, assegurant que «l'apropament entre mare i filla podria produir-se, tot i que sempre seria en privat, res mediàtic». Aquestes paraules han sorprès molt, ja que han passat d'un «no» rotund a la reconciliació a un «qualsevol cosa pot passar».


Comentaris

envia el comentari