Victòria Frederica comparteix un preocupant missatge amb els fans

L'enigmàtica publicació de la filla de la infanta Helena ha generat molts comentaris

Victòria Frederica de Marichalar amb un mòbil a les seves mans
Victòria Frederica de Marichalar ha publicat un enigmàtic missatge | Catalunya Diari

Victòria Fredericaes troba, com tota la població, confinada després del decret d'estat d'alarma. La neboda del rei és una de les celebritats que van decidir saltar-voluntàriament el confinament.

La jove finalment ha decidit instal·lar-se en una luxosa finca de Villacarrillo, a Jaén, propietat d'un amic, amb la seva parella, el DJ Jorge Bárcenas. La filla de la infanta Helena va decidir anar-se'n del seu domicili habitual per passar aquesta quarantena amb la seva parella, trencant així amb el confinament durant els primers dies.

Ara, ja assentada a Jaén, la neboda del rei Felip ha utilitzat les seves xarxes socials per llançar un missatge. «Quan s'és jove i saludable, no se li ocorre a vostè que en un segon la seva vida podria canviar...», deia la jove amb aquest inquietant missatge sense aparentment cap receptor.  Aquesta publicació ha fet reflexionar a tots els seguidors de la jove que s'han qüestionat sobre si Victòria Frederica intenta dir alguna cosa amb aquestes misterioses i enigmàtiques paraules, que al seu torn són molt reflexives.

Captura d'un missatge a Instagram de Victòria Frederica
Victòria Frederica ha compartit aquesta reflexió amb els seus seguidors | Instagram

Preocupació després de la publicació de Victòria Frederica

Arran d'aquestes paraules han estat molts els que han creat diverses hipòtesis, ja que bé podria referir-se a la situació de pandèmia que estem vivint,o també podria referir-se a un suposat canvi en la seva vida sentimental.

Des del passat 26 de març la neta de Joan Carles i Sofia es troba a Andalusia passant el confinament al costat de la seva actual parella en una impressionant finca. El missatge fa pensar que, després de tants dies confinada amb Bárcenas, la relació es podria haver deteriorat. Ara bé, podria ser que el missatge no tingués res a veure amb la seva vida sentimental i que simplement sigui una profunda reflexió sobre la vida i el gran canvi que estem vivint en el nostre dia a dia pel coronavirus.

Com és lògic i donada la sensibilitat de moment, molts també han especulat el fet que les paraules de Victòria Frederica amaguin un suposat positiu per coronavirus en el seu entorn, o d'ella mateixa.

De moment, la filla de la infanta Helena no ha dit res més al respecte, però la seva història publicada a Instagram ha encès totes les alarmes, ja que a part del missatge també ha afegit una emoticona d'unes mans resant.


Comentaris

envia el comentari