Primer pla de Nacho Palau

Nacho Palau explica a la seva família què està succeint amb la seva salut

Aquesta és la informació que se sap de la salut de Nacho Palau

Nacho Palau ha estat una mica desaparegut amb la seva malaltia, cuidant-se, rebent tractaments, gaudint dels seus fills i de l'amor de la seva parella Cristian.

Poques notícies es tenien de l'entorn de l'escultor valencià fins avui, quan la seva mare ha parlat amb Pronto per confessar com veu el seu fill i com va evolucionant en la malaltia. També ha parlat dels rumors sobre la separació entre el seu fill Nacho Palau i el seu xicot.

Han passat cinc mesos des que Nacho Palau va tornar de Supervivientes i va anunciar aquesta notícia. Tot i això, va mantenir  el seu optimisme: «Avui dia em sento optimista, amb ganes de viure i de superar aquesta malaltia».

Les paraules de la mare de Nacho Palau

Ara, gràcies a la mare de Nacho Palau, sabem que l'exconcursant ha acabat el tractament. «Ha acabat el tractament i li han dit que l'evolució és bona. Espero que aquest any ens vagi tot millor, perquè el passat va ser terrible», expressa Lola Medina, la mare de Nacho.

Foto de Nacho Palau
Nacho Palau ha passat un any «terrible», segons la seva mare Lola. | Instagram @nachopalau

Recorda l'any passat com un de «molt dolent»: l'any en què el seu fill va tornar de Supervivientes i li van diagnosticar el càncer. Tot i això, ara només toca esperar que aquest any sigui molt millor per a tots: «Confio que el 2023 sigui molt millor».

Per a Lola Medina, «tot passa», però té clar que no tot és bo: «El més dolent és que el tractament et cura, sí, però les seqüeles et maten. És el que hi ha i intentem afrontar-ho tots dos amb serenitat». Així, la mare de Nacho Palau confessa que, en efecte, el tractament ha acabat i l'ha curat, encara que continua tenint molèsties perquè «les seqüeles et maten».

Pel que fa a com han passat les festes i com han rebut l'any nou, Lola explica que «molt bé perquè tinc aquí els nens». Els seus nets li atorguen «un motiu de gran felicitat», per la qual cosa tots junts han pogut passar un Nadal molt emotiu.

«Soc la seva iaia, estic com boja amb ells i els meus nets. Se senten superfeliços d'estar junts», ha afegit. Tanmateix, també ha explicat amb pena que Miguel Bosé té altres plans per a ells: «Miguel té previst emportar-se els seus dos fills a Mèxic després de Reis. Els trobaré molt a faltar».

Foto de les mans de Nacho Palau i dels seus fills.
Nacho Palau ha estat unit als seus quatre fills mentre rebia el tractament. | Instagram: @palomasuau

Cal recordar que Nacho Palau té en comú amb Miguel Bosé quatre fills. No obstant això, hi ha temps que passen separats perquè n'hi ha dos que són de Nacho, Ivo i Telmo, i dos de Bosé, Diego i Tadeo. Per això, la seva àvia ha remarcat que estan «superfeliços» d'haver pogut passar aquestes festes tan assenyalades tots quatre junts.

La mare de Nacho Palau també ha parlat sobre els rumors de separació

Lola ha confessat el que sap, encara que, com ella diu, són temes en què no prefereix ficar-se: «Jo en aquestes coses no em fico. El més important és que Nacho sigui feliç. Cristian va decidir passar el Nadal a la seva terra amb la seva família i no sé res més. Et juro que no pregunto, perquè així no m'assabento d'aquestes coses i no fico la pota».

NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades de Catalunya al WhatsApp