Primer pla de Nacho Palau

Nacho Palau rep la millor notícia que podria fer tornar al seu ex

Nacho Palau s'ha endut una gran alegria enmig de la malaltia

Nacho Palau ha compartit la millor notícia després de mesos lluitant contra un càncer de pulmó, i és que l'escultor ja ha acabat amb el duríssim tractament a què estava sotmès.

«Nacho ha acabat el tractament i li han dit que l'evolució és bona», han compartit des del seu entorn proper. El 2022 ha estat, sens dubte, un any molt dur per a Palau i la seva família, però sembla que el 2023 no ha pogut començar millor.

Nacho Palau
Nacho Palau es trobaria molt recuperat | EUROPA PRESS

«Espero que aquest any ens vagi tot millor, perquè el passat va ser terrible. Molt dolent», apuntava la mare de Nacho, Lola Medina . «Però confio que el 2023 serà molt millor. Tot passa».

Respecte a l'estat actual del seu fill, confirmava que ja s'havia acabat el tractament, però que encara li quedava superar les seqüeles. «El més dolent és que el tractament et cura, sí, però les seqüeles et maten. És el que hi ha, i intentem afrontar-les tots dos amb serenitat», al·legava sobre això. I és que la Lola va patir el mateix tipus de càncer fa uns anys.

Pla general de Lola Medina, la mare de Nacho Palau
La mare de Nacho Palau ha donat l'última hora de l'estat del seu fill | Telecinco

Era a l'abril quan, després del seu pas per Supervivientes i nombroses proves, Nacho finalment rebia el pitjor dels diagnòstics.

«Ja puc dir després de moltes proves mèdiques que estic passant per un càncer pulmonar», anunciava mitjançant un comunicat.

Palau ha intentat afrontar aquesta dura batalla amb la major serenitat possible, comptant en tot moment amb l'ajuda i el suport de la seva parella, Cristian Villela. Actualment, segons ha pogut saber-se, no passen pel seu millor moment, i és que certs problemes enmig de la relació els han sumit en una profunda crisi.que encara no han aconseguit superar. De fet, Cristian ha passat el Nadal a la seva terra natal, Xile.

Nacho Palau rep la millor notícia sobre la seva malaltia

La preocupació més gran per a Nacho ha estat protegir els seus fills en tot moment, sobretot tenint en compte el gran afecte que li tenen a Villela. «Volen fer les coses amb maduresa i com cal, també pels nens, que tenen un gran afecte a Cristian», asseguren.

La seva mare, sempre previnguda, ha evitat pronunciar-s'hi. «Jo en aquestes coses no m'hi fico. El més important és que Nacho sigui feliç», deia sobre l'estat actual de la parella.

'Storie' de Cristian Villela felicitant Nacho Palau
Nacho Palau, feliç amb la seva relació | INSTAGRAM @NACHOPALAU @CRISTIANVILLELANAZAL

Queda clar que malgrat el distanciament, ningú posa en dubte tot el que Cristian ha fet per al valencià. «Ell ha estat i és al cent per cent, per als trasllats i les visites i els tractaments. Les coses com són. Cristian s'ha portat de deu, una altra cosa són altres coses», remarquen.

I és que també certs conflictes familiars, com els desacords que Villela ha protagonitzat amb la germana de Nacho Palau, han pogut propiciar la ruptura.

Foto de Cristian Villela, parella de Nacho Palau
Foto del xicot de Nacho Palau, Cristian Villela, sortint de l'hospital emocionat | Europa Press

Segons expliquen, entre Maloles Chornet i el productor ha existit «certa tensió i alguna disputa». Ara, la tornada de Cristian seria clau per veure si decideixen continuar amb la seva relació o li posen fi de manera definitiva.

La parella tenia molts plans de futur, entre els quals hi havia fundar junts un negoci. Segurament es tractava d'una cosa relacionada amb la restauració o la cura d'animals, dues coses que els apassionen a tots dos.

«Ell treballava al món de la música, però ara es dedica només a mi i estem esperant per poder muntar alguna cosa junts», explicava Palau fa un temps.

NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades de Catalunya al WhatsApp