Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla d'Elionor

La princesa Elionor admet que té el mateix problema que Froilà

Elionor té molt en comú amb el seu cosí

Elionor és una de les princeses més valorades del món. L'hereva al tron té tots els ulls posats en ella i en tot allò que fa. No obstant això, no és l'única a la seva família que acapara tota l'atenció.

L'esport sempre ha estat una cosa que la família reial suporta fortament. De fet, el rei i el seu pare Joan Carles I són uns grans amants de la mar, cosa que han transmès a les generacions joves. Tanmateix, a Elionor no l'atreu gens el fet d'arribar a ser una autèntica navegant.

Les tradicions i l'herència cultural i històrica dels Borbons sempre han estat molt presents en l'educació dels seus fills. És per això que l'esport també ha esdevingut un pilar fonamental per transmetre, però en el cas dels nets com Elionor i Froilà això ha passat una mica desapercebut.

Elionor allunyada dels gustos de la reialesa

Els certàmens de nàutics de vela han tingut el rei i l'emèrit força enganxats i els han convertit en clars vencedors. Elionor, per la seva banda, sembla preferir invertir el seu temps en altres coses, igual que el seu cosí Froilà. Els seus familiars en són coneixedors i estarien fent tot el possible perquè no fos així.

Elionor podria aparèixer aquest estiu en moltes imatges intentant prendre el timó, encara que no n'estem segurs. Justament el darrer estiu el seu pare va estar presidint les jornades de la Copa del Rei, però la jove va decidir no aparèixer. De fet, la seva mare tampoc no es va deixar veure en aquest esdeveniment esportiu.

Imatge d'Elionor i Letícia saludant al carrer
La princesa Elionor no segueix tots els passos del seu pare. | Europa Press

El 2017 Froilà va ser entrevistat per La Razón i li van preguntar pels seus gustos i si s'hauria plantejat seguir el mateix camí que els antecessors. Llavors, ell va contestar: «M'ho han ofert amb anterioritat, amb alguns vaixells, però jo no vull. Podria, perquè sé navegar i m'agrada, però no em ve de gust», deia Froilà.

Elionor, però, només tindria això en comú amb el seu tan estimat cosí. Tots dos porten unes vides força diferents. Mentre la petita inicia la seva educació i preparació per ser futura reina, sembla que el jove ha escollit el camí de la nit.

Froilà tria una altra manera de vida

El cosí d'Elionor ha protagonitzat moltes les polèmiques pels seus actes i actituds en discoteques d'Espanya. De l'última ens vam assabentar fa unes quantes setmanes, quan va estar implicat en una baralla a l'entrada d'un club.

De fet, a causa de les controvèrsies contínues, el jove es mudarà pròximament a Abu Dhabi amb el seu avi. Allà, els pares esperen que Froilà trobi una vida més tranquil·la i centrada. Tot i això, no serà tan semblant a la d'Elionor.

La jove princesa està centrada completament en els estudis i compagina la seva educació amb els compromisos amb la corona. Recordem que Elionor és a Gal·les estudiant el batxillerat internacional en un institut de prestigi. Aviat complirà la majoria d'edat, per tant, ha d'estar preparada per a aquest gran pas.

NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades de Catalunya al WhatsApp