Nagore Robles i Sandra Barneda

Nagore Robles i Sandra Barneda prenen una rellevant decisió en la seva relació

Les presentadores estan més unides i felices que mai

Nagore Robles i Sandra Barneda estan travessant un moment molt dolç. No només a nivell professional, refermades com a presentadores dels seus respectius programes per a Telecinco. També a escala personal i sentimental.

Des que la seva relació amorosa comencés l'any 2016, la parella s'ha convertit en una de les més estimades i consolidades dins el panorama televisiu.

Totes dues es van conèixer treballant durant la quarta edició de 'Gran Hermano VIP'. Sandra s'estrenava com a conductora del debat dels diumenges, mentre que Nagore acudia com a tertuliana i comentarista en qualitat d'exconcursant.

Al plató de Telecinco van compartir nombroses hores de treball, però també opinions sobre el reality, rialles i moments de molta complicitat.

Tant així, que la química existent entre la catalana i la basca va traspassar les càmeres, iniciant una història d'amor que es va mantenir en secret durant diversos mesos.

La història d'amor entre Nagore Robles i Sandra Barneda: gairebé 5 anys juntes

Tot i ser dos personatges públics, Robles i Barneda sempre han intentat mantenir la privacitat dins de la seva relació. De fet, la parella va trigar diversos mesos a anunciar públicament que estaven juntes, encara que la veritat és que els rumors ja sonaven amb força per llavors.

Els paparazzis van anar oferint pistes sobre la forta unió existent entre la tertuliana i l'escriptora. Van ser enxampades passejant molt felices pels carrers de Madrid, menjant en restaurants i, en definitiva, gaudint de la seva bonica relació.

Tot apuntava que les presentadores havien iniciat un romanç, però es va mantenir com un secret a veus que es va confirmar amb un apassionat petó en públic.

No obstant això, aquesta situació no va provocar que les noies canviessin els seus plans. Van seguir portant la seva relació de forma molt discreta, tot i que no van poder evitar convertir-se novament en protagonistes de la premsa del cor després de la seva sonada ruptura. Va passar al setembre de l'any passat, quan es van desencadenar tots els rumors sobre la seva separació després de 3 anys i mig de relació.

Encara que cap de les dues va arribar a aclarir els motius del seu distanciament, Nagore i Sandra van estar més de 4 mesos vivint les seves vides per separat. Un període de reflexió que va arribar a la seva fi després de la reconciliació de la parella.

Des de llavors, la catalana i la bilbaïna han trencat l'hermetisme que envoltava la seva relació. Han començat a ser molt més actives en xarxes socials i a cridar seu amor als quatre vents.

«No és la nostra millor foto, ahir a la nit mateix parlant amb la meva mare tan felices... però sí que estem vivint un dels nostres millors moments. La meva companya, et trobaré moltíssim a faltar. Nash i jo t'esperem amb els braços oberts», escrivia recentment la basca per acomiadar Sandra, que partia cap a República Dominicana per gravar 'La última tentación'.

Nagore Robles i Sandra Barneda fan un pas més en la seva relació

Després d'anunciar que estan en el moment més àlgid de la seva relació, no és estrany que la parella hagi optat per fer un important pas en la seva relació.

Després de passar un estiu distanciades a conseqüència de l'estada de Barneda al Carib per motius professionals, les presentadores han pres una important decisió: adoptar a un altre gosset.

Tant Sandra com Nagore són grans amants dels animals i no han dubtat a sumar a un nou membre a la família amb l'arribada de la petita Gore.

Cal recordar que la parella ja té una mascota anomenada Nash. Un gosset que sempre viatja amb elles i que va ser un regal de Barneda a la seva parella, que estava enfonsada després de la defunció d'una gran amiga.

Tal és la felicitat que els proporciona la seva mascota, que totes dues han volgut adoptar un company de jocs per Nash i viure feliços els quatre.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.