Sandra Barneda y Nagore Robles juntas haciéndose un selfie

El racó especial que han trobat Sandra Barneda i Nagore Robles per desconnectar de tot

La parella ha passat uns dies en una granja ecològica de Toledo

Sembla que de vegades les segones oportunitats si són bones, o almenys que l'hi preguntin a Sandra Barneda i Nagore Robles, que semblen estar en una lluna de mel constant des que decidissin donar-se una segona oportunitat.

Mostra d'això és l'última escapada que totes dues han protagonitzat per donar l'inici a la tardor. Les presentadores han decidit passar uns dies en una granja ecològica per gaudir de la natura que no es brinda a Madrid. «Connectar amb la terra, sentir als animals, les aromes de camp. El vent d'abric sonor a una experiència sensorial màgica», reconeixia Sandra Barneda.

Sens dubte, totes dues han passat uns dies fantàstics en aquesta granja ecològica situada al municipi d'Alcañizo. Toledo. Bona gastronomia, tranquil·litat i diverses activitats a l'aire lliure van fer d'aquesta escapada una forma d'estar «en sintonia amb la naturalesa».

Al contrari del que succeïa fa mesos, la parella no ha dubtat a immortalitzar aquesta bonica escapada a les seves xarxes socials. Especialment Nagore que no dubtava a compartir amb els seus seguidors una bonica instantània que deixa patent el bon moment pel qual està travessant. «Em pregunten com estic i només puc respondre: Molt feliç ♥ ️ ♥ ️ ♥ ️ ♥ ️ ♥ ️ ♥ ️ ♥ ️ ♥ ️ ♥ ️ ♥ ️ ♥ ️ ♥ ️ ♥ ️ ♥ ️ ♥ ️ ♥ ️», escrivia la col·laboradora de 'MYHYV'.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Em pregunten com estic i només puc respondre: Molt feliç ♥ ️ ♥ ️ ♥ ️ ♥ ️ ♥ ️ ♥ ️ ♥ ️ ♥ ️ ♥ ️ ♥ ️ ♥ ️ ♥ ️ ♥ ️ ♥ ️ ♥ ️ ♥ ️ Gràcies @dehesaelmilagro per tant d'afecte i generositat

Una publicació compartida de nagore_robles (@nagore_robles) el

Una segona oportunitat ben aprofitada

La parella està molt feliç d'haver reprès la seva relació després d'una breu, i inesperada, ruptura sentimental. Tant és així que Mediaset va jugar amb la possibilitat que la basca pogués demanar-li matrimoni a Barneda per un dels seus vídeos promocionals.

Des que reprenguessin la seva relació, les mostres d'afecte públiques són evidents. De fet, l'estiu passat, Nagore Robles viatjava fins República Dominicana per acompanyar a la seva noia a la gravació de 'La Isla de las Tentaciones'.