Natalia Sánchez rep una allau de crítiques per una foto amb el seu nadó

L'actriu va voler aclarir que ni tan sols havia pedalejat i que estaven en un camí on no hi havia ningú
Natàlia Sánchez
La famosa actriu va encendre les xarxes arran de la seva fotografia amb la seva filla | GTRES

Fa pocs mesos l'actriu Natàlia Sánchez, més coneguda per ser Teté a 'Los Serrano', va inundar les xarxes socials d'amor després d'anunciar l'arribada de la seva primera filla junt amb l'actor català Marc Clotet. Ara, una altra fotografia seva s'ha convertit en el focus de la polèmica provocant sentiments totalment oposats als de llavors.

 

Concretament, l'actiu ha publicat una fotografia en què se la pot veure en una bicicleta i portejant la seva filla al damunt. Les crítiques no van trigar a arribar, ja que, de fet, l'actuació de l'actriu és molt perillosa.

 

 

Un porteig de forma segura

El porteig és un sistema fantàstic pels nadons i els seus pares, fomenta molt el vincle i els tranquil·litza molt el saber que estan pell amb pell amb els seus progenitors. Ara bé, sempre s'ha de dur a terme de forma segura, en la posició correcta i caminant. Precisament caminar no és el que feia Natàlia a la fotografia, de fet, estava a sobre d'una bicicleta i anunciava que era el primer passeig de la nena.

 

Davant l'anunci, les crítiques a la jove mare van inundar el seu perfil, per tal d'avisar-la del perill que podia suposar anar en bicicleta portejant a la vegada a la seva filla tan petita. En aquest sentit, cal escoltar a experts com la web especialitzada Portakanguritos, la qual explica que el porta-nadons «no és un sistema de seguretat per a portar el teu nadó en bici». Afirmen que si el nadó comença a moure's molt, es pot perdre l'equilibri i caure a terra.

 

La resposta de l'actriu

Per tant, és molt més segur i adient dur-lo en una cadira de seguretat dissenyada específicament per això, ja que s'acoblen a la part de darrere de la bici i, a més a més, el nadó va lligat. Davant l'allau de crítiques, Sánchez va voler respondre i tranquil·litzar l'ambient tot dient que: «sense ni tan sols pedalejar, en un camí buit. No es pot portejar en bici i els nens sempre, sempre han d'anar en cadireta i casc!». De ben segur que, la pròxima vegada, pensarà dues vegades les repercussions que pot tenir una de les seves fotografies abans de publicar-la.

 

 

També et pot interessar...

 Comentaris

envia el comentari