Primer pla de Carla Vigo

La neboda de la reina Letícia parla dels seus privilegis: «T'ajuden econòmicament»

Carla Vigo ha tornat a parlar sobre els avantatges del seu parentiu amb la Família Reial

Carla Vigo torna a fer front a les acusacions sobre els privilegis que rep per ser neboda de la reina Letícia.

Molts l'han acusat de tenir grans avantatges professionals gràcies al parentiu amb la Família Reial. Tot i això, encara que sí que té més oportunitats, Carla sempre ha parlat també d'«aquesta part fosca».

En concret, es refereix a la gran quantitat de crítiques que rep de manera constant a les xarxes socials.

La reina Letícia Ortiz.
La reina Letícia segueix molt pendent de la neboda Carla. | Europa Press

«Potser tinc més facilitats, però què passa?», explotava fa un temps. «Què passa? Què de la part fosca no parleu? De veritat, el que cal aguantar», apuntava furiosa.

«I, a part, què hi ha de dolent a tenir facilitats? Mentre jo demostri que estic capacitada no crec que tingui res de dolent».

«Sé que hi ha molta gent que em diu que no serveixo per ser actriu, però és que no m'heu vist actuar i no sou qui per jutjar», sentenciava.

Carla Vigo
Carla Vigo ha parlat dels seus avantatges per tenir parentiu amb la Família Reial. | Europa Press

Recentment, algun dels seus seguidors li han preguntat obertament: «La teva tia Letícia t'ajuda econòmicament o d'alguna manera?».

La jove ha estat clara sobre això. «No, la veritat, els diners que tinc els guanyo jo», ha remarcat. Tanmateix, ha negat amb rotunditat haver-se sentit desatesa pels seus parents per part de mare en cap moment.

Carla Vigo es trenca en recordar la seva mare

Després de la trista mort de Verónica Forqué, el debat sobre la salut mental cobra més sentit que mai. L'actriu patia una profunda depressió que va acabar guanyant-li la batalla.

Un fet que ha impactat el món del cinema, però que també ha afectat personatges com Carla Vigo.

La neboda de la reina Letícia ha parlat obertament sobre el suïcidi de la seva mare, Érika Ortiz , en nombroses ocasions. A més, molta gent demana ajuda per aconseguir superar una depressió o tirar endavant.

Imatge d'Érika Ortiz, la germana morta de la reina Letícia i mare de Carla Vigo
Erika Ortiz va morir el 2007. | EP

Un tema en el qual ella se sent impotent perquè no considera que sigui la persona adequada per parlar-ne. Són aspectes molt greus que requereixen ajuda especialitzada, tal com ha fet saber als seus seguidors.

«Després d'això de Verónica Forqué molts m'escriviu demanant consell perquè us ajudi a superar una depressió», ha compartit a Instagram.

«De veritat, m'encantaria, però no ho sé fer. Així que busqueu un especialista. Altres em parleu per dir-me que de tot se'n surt, que és una opció, que sempre hi ha motius per seguir lluitant i coses per l'estil».

«Us demanaria, si us plau, que aquestes coses precisament a mi no me les digueu perquè em sobrepassen i em remouen per dins», afegia molt afectada.

La neboda de la reina Letícia demana respecte als seus seguidors

Carla ha deixat molt clar en nombroses ocasions que la pèrdua de la seva mare és un tema molt delicat i del qual li costa molt parlar encara avui. «No se supera i menys de la manera que em va passar a mi. Aprens a viure amb això i es triga molt».

Carla Vigo, neboda de la reina Letícia, posant somrient a un 'photocall' amb un vestit vermell
Carla Vigo ja ha esdevingut una veritable 'celebrity'. | Gtres

A més, enumerava les diverses etapes que comporta fer front al dolor. «Hi ha diferents etapes per les quals passaràs. La primera, la negació; la segona, l'acceptació», començava explicant.

«És la que més dura, perquè et dona un cop de realitat i t'adones que no la veuràs més», prosseguia. «La tercera etapa és aprendre a viure amb això i és la més fàcil. Crec que, depenent de la relació que tinguis amb aquesta persona, ho superes o no».

Cal recordar que Érika Ortiz només tenia 31 anys i Carla es quedava òrfena amb només 6. Un cop molt dur per a una nena tan petita.

El trist record que deixava Érika Ortiz

Així, la neboda de la reina havia de fer front a la gran atenció mediàtica rebuda per part de la premsa. Cosa que se sumava a la difícil tasca d'encaixar la pèrdua d'una de les persones més importants de la seva vida, de la qual assegura guardar «molt pocs records, malauradament».

 

A més, deixava molt clar que «la seva mare no és una mera xifra». Les persones que se suiïciden passen a formar part d'una estadística.

«De vegades penso què et van fer. Jo sé que no eres tu i que si hagués estat per tu no hauria canviat res», comentava en una emotiva carta que dedicava a la seva mare.

«El fet és que va canviar i jo penso en tu cada dia i, encara que de vegades plori, penso en tu d'una forma alegre. Penso en els nostres viatges, en els nostres moments juntes», prosseguia.

«Va ser breu, sí, però també va ser intens. Ens van passar més coses en 6 anys que a algú en tota una vida. Avui és un dia trist per i et juro que sé que no t'agrada veure'm així; jo no ho estaria, però de vegades passa, els humans som així,  t'estimo».