Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla de Luis Enrique.

El negoci que estava fent d'or a Luis Enrique i que va haver de tancar sobtadament

Luis Enrique va iniciar una empresa immobiliària l'any 2000 que va tancar fa poc

Luis Enrique torna a estar a les portades. Després de la seva actuació com a seleccionador espanyol al mundial de futbol de Qatar, s'ha destapat un negoci que ha hagut de tancar sobtadament. L'exentrenador espanyol ha posat fi a la seva aventura immobiliària després d'optar per un nou concurs de creditors voluntari.

Abans de conèixer la darrera notícia que no renovaria el seu contracte amb la selecció espanyola, Luis Enrique va desfer-se d'una empresa immobiliària que va crear fa més de vint anys. Així doncs, va haver de tancar un negoci del qual rebia una bona quantitat de diners.

Un negoci amb més de vint anys

L'asturià va crear en el 2000, la societat 'Xago Investigaciones y Proyectos Inmobiliarios' amb l'objectiu de dur a terme una promoció d'habitatges a Luanco, una localitat propera a Gijón. Una vegada va posar el cartell de tot venut en les promocions de la localitat a uns vint quilòmetres del seu Gijón natal, va optar per sol·licitar el concurs en 2019.

Aquest va entrar en liquidació i fa un parell de mesos es va publicar al Registre Mercantil que el concurs havia conclòs per inexistència de béns i que, per tant, es donava de baixa. Així doncs, el jutjat mercantil número 11 de Madrid va posar fi a la societat immobiliària de l'exseleccionador espanyol.

Aquesta decisió va ser a petició del mateix Luis Enrique, que va presentar el concurs de manera voluntària perquè la societat no tenia l'activitat que en el seu moment sí que va tenir. Una vegada va culminar amb èxit la venda dels diferents immobles que van formar part de la promoció va canviar l'activitat.

Ara per ara a la recerca de feina

D'aquesta manera l'asturià va posar fi a la seva aventura immobiliària després de vendre una gran promoció d'habitatges a Luanco, un municipi proper a la seva ciutat natal, Gijón. Fins fa poc, Luis Enrique es dedicava a crear contingut a les xarxes com s'ha pogut veure durant el mundial a Qatar.

L'exseleccionador espanyol va acumular un gran nombre de visites en els seus vídeos en directe on parlava deL dia a dia de la selecció. També va aprofitar per xerrar sobre temes no tan relacionats amb el futbol. En l'actualitat Luis Enrique no té una feina com a tal, tant de bo el tornem a veure com a entrenador d'algun equip o com a creador de contingut a les xarxes.