Carmen Borrego

Paola, la jove que fa plorar Carmen Borrego: «Mesos sense veure'l»

Carmen Borrego s'esfondra en reconèixer el complicat moment que travessa

Carmen Borrego no va poder evitar ensorrar-se pensant en les festes nadalenques que encara han de venir. La col·laboradora de Sálvame va trencar en plor dimecres passat 14 de desembre quan va recordar el distanciament amb Paola i el seu fill. Des que van sortir a la llum els polèmics àudios, la relació sembla estar completament trencada.

Carmen no entén l'actitud del seu fill i tem no poder conèixer el nadó que aquest espera. Totalment destrossada, la filla de Maria Teresa Campos admetia no estar gens bé amb la situació per la qual travessa i tem no trobar-hi una solució.

Carmen Borrego s'esfondra en ple directe

Carmen Borrego va afrontar una de les tardes més complicades al plató de Sálvame. Els demolidors àudios de Paola han deixat molt tocada la relació familiar i la col·laboradora està desolada.

Concedir una entrevista anunciant l'arribada d'un nou membre a la família no va ajudar a la relació amb el seu fill i fa temps que no parlen. De fet, ni tan sols va rebre una trucada seva el dia del seu aniversari i no té ni idea de com porten l'embaràs.

Imatge de Carmen Borrego plorant al plató de 'Sálvame'
Carmen Borrego es trenca en directe en reconèixer els problemes amb el fill | TELECINCO

Des del mes d'octubre passat, mare i fill porten sense dirigir-se la paraula i la proximitat del Nadal ha deixat Carmen molt sensible. «No estic passant un bon moment i espero que tot se solucioni, és tot el que diré, per a mi està sent molt dur tot», deia.

Sense poder contenir les llàgrimes, la col·laboradora reconeix que el seu fill no li perdona el fet de continuar treballant a la televisió. José María li va demanar que abandonés Sálvame pel mal que estaven ocasionant a la seva dona, però aquesta es va negar.

Una decisió que ell es va prendre com una traïció i que ha provocat que la relació entre tots dos sigui inexistent. «No he fet res dolent, espero que tot se solucioni i segueixi la seva bola, serem tots justos, raonables», afegia. «No em tiraré a terra perquè ningú em trepitgi perquè no m'ho mereixo», sentenciava emocionada.

La col·laboradora vol estendre ponts i va deixar clara la intenció d'arreglar les coses pel bé de tothom. «Espero que el futur ens uneixi, segur que sí, perquè no vull ni plantejar-me que neixi i jo no hi sigui al seu costat».

Carmen Borrego es planta davant la polèmica: «No puc amb les injustícies»

Carmen sent que està pagant un alt preu per treballar com a col·laboradora. Tot i que va ser Paola la que va carregar contra ella i la seva família, el seu fill José María es nega a posicionar-se al seu costat.

Carmen Borrego
Carmen Borrego tem no poder reconciliar-se amb el seu fill | Mediaset

El Nadal són unes dates molt importants per al clan Campos i Carmen lamenta que aquest any no pugui celebrar-les amb el seu fill. La parella està esperant el primer nadó i Borrego tem que li impedeixin conèixer-lo. Una idea que cada vegada veu més possible tenint en compte que es neguen a entaular una conversa amb què arreglar les coses.

«No puc amb les injustícies, ja vaig dir aquí al seu moment que ningú em pot jutjar com a mare», argumentava recordant els fets. «Els que em coneixen i estan al meu costat no podran dir mai que jo he fet res dolent amb els meus fills. Jo no m'ho mereixo», tancava.

Veient a l'estat en què es trobava, Terelu va prendre la paraula per dirigir-se al seu nebot i a Paola. Mirant a càmera, els va recriminar la seva actitud.

«Quan una persona està força fotuda el normal és que els seus amics, la seva família i els seus companys, ho percebin i ho entenguin», deia. «Tu ho saps millor que ningú», afegia de manera contundent.

NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades de Catalunya al WhatsApp