Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla d'Andrea Janeiro.

El que ningú vol explicar de Daniel, el xicot d'Andrea Janeiro

Belén Esteban evita parlar-ne als platós de televisió

Andrea Janeiro és protagonista dels mitjans de comunicació des que va néixer. Tot i això, des que té ús de raó, la filla de Belén ha tingut molt clar que les càmeres l'esgarrifen, per això opta per amagar-se sempre que va a algun esdeveniment de la seva mare.

Farta de la persecució mediàtica i conscient que cada pas que faci és notícia, Andrea Janeiro se'n va anar a estudiar a Anglaterra. Allí, va aprofitar tres anys de carrera on, a més d'aprendre, va conèixer el que ara és l'amor de la seva vida. Poc o res se sap de Daniel Wozza, quin és el motiu?

Foto d'Andrea Janeiro i Belén Estebal pel carrer
Belén Esteba no ha parlat sobre el xicot d'Andrea | GTRES

El que amaga Andrea Janeiro

Allunyada completament de les càmeres de televisió Andrea Janeiro és feliç. La jove va gaudir dels tres anys d'estudi fora de casa seva i sembla que el seu camí és la Comunicació Audiovisual i estar darrere de les càmeres.

La noia només va poder viure a Anglaterra tres anys, ja que la pandèmia la va obligar a tornar a Espanya. Aquí ha acabat la carrera, en companyia de la seva mare, i aquí és on també té pensat fer un màster. De moment, es desconeix quin, ja que podria ser un problema per a ella si es donés a conèixer públicament.

Andrea Janeiro y su novio Daniel
Andrea Janeiro porta la seva relació lluny dels focus |

Tot i que els focus intenten agafar-la en qualsevol moment, Andrea Janeiro procura fer la seva vida amb normalitat. No ho va poder fer fins fa uns dies a causa de la lesió que va patir la seva mare durant una emissió en directe de Sálvame.

La jove està molt unida a Belén Esteban i més d'una vegada ha anat a visitar-la a l'hospital. Afortunadament, ara que tot ha tornat a la normalitat, Andrea gaudeix de la família, dels amics i també de la parella, Daniel Wozza, de qui se'n sap poc o res. I és que ni la família ni la mateixa Belén Esteban ha volgut parlar-ne a cap plató. Se'n desconeixen els motius, encara que algun detall sí que s'ha filtrat a la premsa.

Així és el xicot d'Andrea Janeiro

Tot i que Andrea prefereix tenir les seves xarxes socials privades i evitar així que els mitjans de comunicació la tafanegin, s'ha filtrat més d'una fotografia amb el seu xicot. El noi es diu Daniel Wozza, té la seva edat i és d'origen britànic. El va conèixer a Anglaterra, durant els estudis i, pel que sembla, es porta molt bé amb la família d'Andrea.

Muntatge Daniel Wozza i Justin Bieber
Daniel Wozza, xicot d'Andrea Janeiro, s'assembla al cantant canadenc | Catalunya Diari

Fa tan sols uns mesos, era la revista Lecturas la que publicava a la portada una fotografia de tots dos, passejant pels carrers de Benidorm. Pel que sembla, el jove va acceptar passar uns dies de vacances amb la seva noia, Belén Esteban i Miguel Marcos.

Segons la revista esmentada anteriorment, destaca la semblança del jove amb Justin Bieber, un cantant que torna boja a la filla de la col·laboradora de Sálvame. Els seus braços tatuats i el seu estil de carrer sembla que té enlluernada Andrea Janeiro.

L'últim pel que és notícia Andrea

Tot i que hi ha molt interès per conèixer com és realment Daniel Wozza, no és per ell per qui Andrea Janeiro és la protagonista dels titulars. Ho és pel seu nou germà petit, Hugo.

Hi ha molt interès per saber si la jove baixaria a Jerez de la Frontera a conèixer-lo, tenint en compte la relació que manté amb el seu pare. Avui dia, no se n'ha tornat a saber res, encara que sembla que la visita s'haurà de posposar.

María José Campanario ha patit un nou revés al seu estat de salut i està en repòs. Sigui com sigui, malgrat els sots de salut, Andrea presumeix de travessar per una etapa molt bonica de la seva vida.