«Jo no et crec Rocío Carrasco, que dolenta que ets»

# YonotecreoRocío i # Rocíoyosítecreo han estat els hashtags que han utilitzat els seguidors de 'Rocío, contar la verdad para seguir viva'

Aquesta nit s'ha emès l'episodi número 10 de la sèrie documental de Rocío Carrasco, que no ens ha deixat indiferents.

Rocío Carrasco ha volgut parlar sobre el canvi que va experiments el seu fill, David Flores, després que la seva germana, Rocío, decidís marxar a viure amb el seu pare. Tanmateix, ha descrit el moment en què va veure al seu fill per última vegada. És més, Rocío Carrasco assegura que Olga Moreno ha jugat un paper molt important en tota aquesta història.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

No obstant això, tot i el seu testimoni, que ha demostrat amb proves i documents, hi ha gent que segueix sense creure-la. De fet, si revisem les xarxes socials, podem veure una llau de crítiques que posen en dubte el seu testimoni.

Rocío Carrasco pateix pel seu fill

En aquest últim episodi, la protagonista explica amb tota mena de detalls el motiu pel qual el seu fill no va assistir al seu casament amb Fidel Albiac. Així doncs, ha afirmat que va haver de portar a Antonio David als jutjats pequè va empadronar al seu fill a Màlaga sense el seu permís i, a més, va tornar-li el nen fora de la data prevista. 

D'altra banda, Rocío ha volgut descriure com va anar el judici, que va ser un moment molt tens. Cal recordar que Antonio David i Olga Moreno sempre han explicat que aquell dia Rocío no va voler saludar al seu fill. Tot i això, la protagonista de la sèrie documental ho ha desmentit i ha afirmat que Olga no va deixar que s'apropés a David. 

Tal com explica en la docu-sèrie, Rocío Carrasco va anar directament cap a ella per venjar-se: «Anava a buscar-la, però Javier, el meu advocat, va estirar-me de la màniga i em va dir: 'Marxem, marxem, Ro. No', perquè sabia que podríem protagonitzar un gran conflicte».

A més, Rocío ha assegurat que «el nen no em va veure. Olga no va deixar que el meu fill em pogués veure. És mentida que ella s'aixequés, com ha explicat en el 'Deluxe', i que passés pel meu costat i em digués: 'De debò no saludaràs al teu fill?'. No té el valor suficient per aixecar-se i dir-me això després de tot el que ha passat».

Molts espectadors no es creuen el seu testimoni

Tot i la duresa del seu testimoni, hi ha molts espectadors que posen en dubte a Rocío Carrasco. Sí, tal com denuncia Carlota Corredera, hi ha 'negacionistes' que donen suport a Antonio David i que acusen Rocío Carrasco de mentir i de vendre la seva història. És més, molta gent dona suport a Antonio David i a Olga Moreno perquè la justícia ha arxivat algunes de les causes.

Aquesta nit, molts d'aquests detractors han utilitzat les xarxes socials per carregar contra Rocío Carrasco amb missatges com els següents:

  • «No m'ho crec, que dolenta que ets Rocío Carrasco! No et comparis amb David, malgrat tot és un bon pare, està amb els seus fills i l'adoren. I tu què fas pels nens? Mala mare».
  • «Aquí hi ha alguna cosa que no quadra. No em crec que tothom s'equivoqui, que tothom li faci mal i que a sobre guanyin les denúncies».
  • «En la història del jutjat amb el nen, em crec molt més a Olga, però molt més».
  • «Que per moltes vegades que repetiu una mentida, no esdevé realitat».
  • «Això és vergonyós. Per venjar-se del pare, està destrossant als seus fills».

Les xarxes socials s'han omplert del hashtag # YonotecreoRocío. Tanmateix, Rocío Carrasco ha rebut el suport de molts altres espectadors que han volgut fer córrer el hashtag  # Rocíoyosítecreo. En concret, han destacat comentaris com els següents: 

  • «Ho va fer el pare a base de mentides i no passava res. Ara surt ella a explicar veritats amb proves i és una mala mare. Hauríeu d'estar callats».
  • «Anais Bernal diu que mentre no passa res perquè el pare no torna el fill a la seva mare, hi ha mares amb pena de presó pel mateix motiu».

Comentaris

envia el comentari