Fotomuntatge de Marta Riesco i Antonio David Flores

No hi ha dubte de la separació d'Antonio David i Olga: «Ho va explicar Marta Riesco»

Es confirma la ruptura d'Antonio David Flores i Olga Moreno després de la confessió de Jorge Javier Vázquez a 'Sálvame'

Gir radical en la història de la ruptura entre Antonio David Flores i Olga Moreno. I és que, pel que sembla, Marta Riesco se'n va anar de la llengua amb una cara coneguda de Telecinco.

 

L'anunci de la ruptura del matrimoni que va fer 'Lecturas' dimecres passat deixava molts dubtes a l'aire. Des de llavors, s'ha parlat molta d'aquesta bomba informativa.

Ahir a la tarda, 'Sálvame' començava amb magnificència després de l'anunci de Jorge Javier Vázquez. I és que el presentador català tenia en poder seu una informació molt rellevant sobre la ruptura d'Olga Moreno i Antonio David Flores.

Jorge Javier posa el focus a la confessió de Marta Riesco a Ana Rosa Quintana

Fins ahir hi havia moltes teories al respecte, i el presentador de 'Sálvame' va posar sobre la taula una informació que ho va fer saltar tot pels aires. Amb l'exclusiva que va oferir, ja no hi ha dubtes que la separació és real.

Muntatge amb les cares d'Antonio David i Olga Moreno

«És molt complicat donar aquesta notícia per diverses raons, però fonamental per una que ja explicaré en el moment oportú. No estic evitant el tema», començava dient Jorge Javier.

«De les teories que s'han estudiat, cap és veritat», va assegurar el presentador. «Antonio David mai ha volgut que aquesta notícia sortís, o almenys pretenia marcar els temps, però se li han avançat», sostenia.

Foto de la presentadora

«Quan surt a la llum la notícia de la ruptura d'Antonio David i Olga, intentem parlar amb els protagonistes, però es mantenen en silenci. Hi ha una persona que habitualment no es mulla en aquests temes que afirma que això de la separació és cert. L'afirmació sorprèn, perquè la persona que l'ha fet és molt cauta en aquests assumptes», va continuar, fent referència a Ana Rosa Quintana.

Jorge Javier, davant de l'estupefacció dels col·laboradors, es preguntava: «Per què Ana Rosa Quintana va confirmar amb tanta força la notícia? Perquè li ho va explicar Marta Riesco».

Els tertulians van començar a lligar caps sobre el que havia passat amb el matrimoni, i el presentador va seguir estirant el fil. «Marta s'ha emancipat fa un parell de setmanes, i les informacions expliquen que podria ser per a veure més tranquil·lament el seu amic Antonio David. A Olga això no l'ha agafat per sorpresa», assegura.

La bomba de Jorge Javier, hores després del comunicat de Marta Riesco

D'altra banda, hores abans que Jorge Javier revelés aquesta informació, Marta Riesco ha trencat el silenci a Telecinco. Ho ha fet mitjançant un comunicat que ha llegit la seva cap, Ana Rosa Quintana.

Joaquín Prat anunciava per què la periodista decidia parlar ara. «Una vegada i una altra, s'ha assenyalat una dona com la causant de la ruptura d'Olga i Antonio David. Parlo de Marta Riesco. Marta, després de reflexionar-hi, ha pres una decisió i es pronunciarà sobre tota aquesta polèmica», assenyalava Prat.

Marta Riesco

«Els protagonistes no diuen res, però s'està parlant molt d'una companya d'aquest programa. I vol que llegeixi un comunicat», sentenciava Ana Rosa.

«No vol entrar en aquest assumpte i té tot el dret del món a no fer-ho». I ha llegit: «Fa deu anys que exerceixo el periodisme i estimo la meva professió. La meva feina m'avala. Tots els reportatges i exclusives que he fet. Tot això, lamentablement, aquests últims dies ha quedat en un segon pla». Així es lamentava Marta Riesco al comunicat.