Primer pla de David Flores

No l'havies vist d'esquena: David Flores empitjora

Fa uns mesos, David Flores va ser fotografiat amb un cabell molt més poblat del que és habitual, però sembla que era una il·lusió òptica

Aquest cap de setmana, la família es va reunir per a fer una sorpresa a Rocío Flores pel seu aniversari, que és avui, 13 d'octubre. A la celebració hi van acudir molts familiars, però un detall del darrere de David Flores ha fet saltar totes les alarmes.

Després de l'estrena de la docusèrie 'Rocío. Contar la verdad para seguir viva', la família de 'la més gran' ha tornat a l'esfera pública. Els integrants més mediàtics han tornat a guanyar gran notorietat per a la premsa, i qualsevol succés de les seves vides es converteix en notícia.

No obstant això, un dels integrants que ha aconseguit la fama sense buscar-la ha estat el fill d'Antonio David. El jove mai s'ha pronunciat públicament i no ha mostrat interès per a formar part de l'àmbit en el qual treballa la seva família.

Tot i així, la presència de David als mitjans de comunicació és més gran que la que desitja la seva mare, que es va mostrar molt contrària a aquesta exposició. Un dels moments més impactants va ser l'exclusiva d'Antonio David després de l'absència dels seus fills al casament de la seva exdona.

En la publicació, vam conèixer per primera vegada la imatge més actual del jove, on apareixia plorant i sent consolat pel seu pare. Des de llavors, són molts els mitjans que repliquen la imatge de David i tots els aspectes de la seva vida.

La setmana passada es va tornar a convertir en protagonista de la premsa del cor. En un vídeo que retratava la sorpresa a la seva germana, es va poder apreciar un detall que ha posat en evidència que l'estat del cabell del jove empitjora notablement.

 

David Flores, la imatge des del darrere que sorprèn tothom

Avui, 13 d'octubre, la filla gran d'Antonio David compleix 25 anys. Una xifra molt especial que la família ha volgut celebrar amb magnificència. A més, han volgut deixar de banda els problemes que han viscut aquests mesos i gaudir junts d'una estona en família.

Per a això, la família va organitzar una festa sorpresa per a la jove perquè s'oblidés de tots els problemes que té actualment. A les imatges que han compartit se'ls aprecia molt feliços i somrients, demostrant la unió que tenen.

Fa una setmana, Olga Moreno va celebrar l'aniversari sense el seu marit. Ella va afirmar que es devia a assumptes laborals, però Rocío ho va desmentir i va assegurar que era perquè tenia una reunió amb l'advocat.

Sigui com sigui, l'important és que en aquesta ocasió sí que ha estat present a l'esdeveniment. Se l'apreciava en millor estat que els últims mesos i més feliç de l'habitual.

Per a immortalitzar la reacció de Rocío, van decidir gravar el moment quan va arribar i va descobrir el secret. A les imatges veiem com al·lucina, es posa les mans a la cara i rep un ram de part de David Flores.

Al fragment del vídeo en el qual es lliura el regal a la seva germana, s'aprecia un detall a la part de darrere del jove que evidencia la seva situació capil·lar. Se li veu una coroneta totalment despoblada, fet que evidencia que l'alopècia de David ha empitjorat.

Fas unes setmanes, semblava que s'havia sotmès a un empelt capil·lar per a posar fi a aquest problema. No obstant això, aquestes noves imatges confirmen que només era un efecte òptic i no s'ha sotmès a cap intervenció estètica.

Segurament, al germà de la col·laboradora això no el preocupa i està enfocat en altres assumptes. Pot ser que el conflicte legal que té amb els seus progenitors li impedeixi centrar-se en aquest detall de la seva aparença física. De fet, el que més el preocupa és que els seus pares abandonin aquesta incessant onada de demandes i poder descansar de les polèmiques.