Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla d'Anabel Pantoja emocionada al seu casament

Nom i cognoms del presumpte germà secret d'Anabel Pantoja: seria una bomba

Els espectadors s'han pronunciat a les xarxes sobre l'últim escàndol dels Pantoja

L'aparició de Pinotxo, antic amic de Kiko Rivera que es va posar en contacte amb 'Sálvame' per explicar els draps bruts del discjòquei i la seva família, està fent parlar de valent. Sobretot, perquè Gustavo González, col·laborador del programa, assegurava que Bernardo Pantoja, pare d'Anabel, podria ser el pare d'aquest personatge, i per tant, seria el germà de la Pantojita de Canàries.

Anabel Pantoja tindria un germà secret
Anabel Pantoja tindria un germà secret | GTRES

Això ha emprenyat molt la cosina de Kiko Rivera, que ha negat completament aquesta afirmació i ha acabat explotant. «Anabel es planteja demandar Gustavo», segons Carlota Corredera, que hi ha parlat. La presentadora també assegura que Anabel està furiosa i segura que el seu pare, Bernardo, no ha parlat. «És fals, una nit de passió no garanteix que tingui un fill», assegura Pantoja, que considera que l'únic a qui interessa donar aquesta informació és a Pinotxo.

L'entrada en escena d'aquest suposat íntim amic de Kiko Rivera ha sacsejat els fonaments de la família Pantoja, i és que ell també assegurava que el casament del DJ i Irene Rosales havia estat un paripé. A 'La Razón', s'assenyalava que Irene va descobrir en anar a inscriure la seva filla petita al registre civil que seguia figurant com a dona soltera, dos anys després de celebrar-se el fals enllaç.

El diari recollia testimonis que asseguraven que «Kiko mai no havia tingut la intenció de casar-se amb Irene Rosales, simplement es va centrar a vendre l'exclusiva per rendibilitzar l'enllaç i no l'hauria legalitzat per evitar possibles conflictes en cas de ruptura». Així, el fill d'Isabel Pantoja hauria enganyat la seva dona, un engany davant del que Kiko i Irene ja s'han pronunciat, ha desmentit i ha justificat.

Irene Rosales i Kiko Rivera en un carrer de Madrid el dia 18 d'agost
Els draps bruts de Kiko Rivera i Irene Rosales surten a la llum | GTRES

Per part seva, Pinotxo assegura sentir-se «defraudat» amb ell i insisteix que té encara més proves en contra. De fet, remarca que les «contradiccions» del seu antic amic són senyals que «ell no està bé». Les crítiques van anar més enllà, i Pinotxo va assenyalar, entre altres coses, que Irene Rosales va abandonar 'Viva la Vida' per cuidar el seu marit dels mals hàbits. Ja s'ha ofert a aparèixer en directe i sotmetre's a un Polideluxe per corroborar les paraules, i assegura que té «fotos delicades».

L'audiència exigeix la tornada d'Anabel Pantoja

És clar que la versió que defensa Kiko cada vegada trontolla més, i molts qüestionen el seu comportament. Allunyat de bona part de la família, ja que segueix sense parlar-se amb la mare, Isa i Anabel, sembla que l'audiència se n'ha cansat, i exigeix a les xarxes socials que Anabel torni al seu lloc a 'Sálvame' i deixi les coses clares a Kiko. 

Anabel Pantoja i Omar Sánchez a la seva boda
Anabel Pantoja no ha tornat a Sálvame des del dia del casament | GTRES

A les crítiques se sumen, una vegada més, els atacs a La Fàbrica de la Tele i a la manera com pretén perjudicar Anabel. Sobretot, en un dia tan important com la presentació de les joies. «La senyora premiada com a «exemple de la joventut» li explicarà avui a Anabel Pantoja que el seu pare va poder tenir un fill a qui portaran a posar verda la família. Van esgotar la mina de la gent que parla malament de Pantoja, però no se'ls esgoten», li retreuen a Carlota Corredera.