Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Olga Moreno ha estat vista a Sevilla aquest cap de setmana

Enganxada en ple carrer a Olga Moreno: Ja va amb una altra persona

Olga Moreno ha tingut una cita molt especial a l'esquena d'Antonio David Flores

Olga Moreno ha estat molt temps a l'ombra del seu exmarit, Antonio David Flores, per la qual cosa té un cert reconeixement en el món del cor. Des que va guanyar 'Supervivientes 2021' es va convertir en una estrella amb llum pròpia i ja no necessita la fama de ningú per brillar. Per aquest motiu, tots els periodistes estan ansiosos per saber on, com i amb qui passa el seu temps lliure.

Olga Moreno és conscient que tots els seus moviments són estudiats al detall, i per això ha decidit retirar-se temporalment dels mitjans. Ha passat uns dies a Sevilla, ciutat on resideix gran part de la família, per evitar coincidir amb Antonio David. Tothom assegura que l'exparella té bona relació, però alguns experts pensen el contrari.

Antonio David Flores podria haver fet un pacte secret amb Olga per no fer declaracions sobre el procés de divorci. Podrien estar amagant la seva enemistat pel bé d'una estratègia legal elaborada pels advocats, ja que l'exmatrimoni té pendent una sèrie de judicis força delicats.

Olga Moreno a Sevilla
Olga Moreno ha viatjat a Sevilla per reunir-se amb la família | Mediaset

Olga, empresària de professió, no vol formar part de la indústria de l'espectacle perquè sap que en pot sortir molt perjudicada. Va accedir a concursar a 'Supervivientes' perquè presumptament tenia problemes econòmics, però no ha tornat a treballar a la televisió. Fa uns dies va ser enxampada amb la seva germana Rosa Moreno a Sevilla.

La guanyadora de 'Supervivientes 2021' podria guanyar molts diners gràcies a la premsa del cor, ja que ha rebut ofertes molt suculentes. Tot i això, prefereix portar una vida tranquil·la i descansar al costat dels seus éssers estimats. Tot fa pensar que els darrers esdeveniments li han fet obrir els ulls, per la qual cosa és tan prudent i discreta.

Olga Moreno intentarà recuperar Antonio David

Olga és conscient que qualsevol pas en fals podria suposar un escàndol sense precedents. Segons ha sortit publicat, s'ha assabentat de certes coses i està força decebuda. Tot i això, no pretén entrar en cap guerra amb el seu exmarit perquè tenen una nena en comú, Lola.

L'empresària intentarà recuperar la seva amistat amb Antonio David Flores, tal com explica el seu entorn proper. El problema és que Antonio David actualment és al punt de mira i Moreno no vol cridar l'atenció de la premsa. Tot i els seus esforços no aconsegueix passar inadvertida, ja que molta gent jutja qualsevol de les seves decisions.

Els seguidors d'Antonio David han organitzat una manifestació per demostrar que Rocío Carrasco no és l'única víctima. Olga ha participat a la concentració, però en cap moment va coincidir amb Flores. Això ha servit perquè alguns mitjans especulin sobre la mala relació de l'exparella.

Olga pels carrers de Màlaga el mes d'octubre
Olga Moreno s'ha retrobat amb la seva germana a Sevilla | Mediaset

Rosa Moreno, germana de la guanyadora de 'Supervivientes', està seguint de prop aquest procés, però en cap moment s'ha pronunciat. És una dona força discreta que l'únic que vol és protegir la seva família. Segons han publicat, la família s'ha reunit a Sevilla per traçar un full de ruta per vetllar pel benestar de l'entorn.

Olga Moreno vol conservar la família d'Antonio David Flores

Olga té una relació estupenda amb David Flores, el fill que Antonio David va tenir amb Rocío Carrasco. No vol separar-se'n, per la qual cosa no s'hagi assegut a cap plató de televisió ni hagi concedit cap entrevista revolucionària. El seu objectiu és mantenir la calma fins que passi la tempesta mediàtica. L'empresària ha adquirit un gran poder a les xarxes socials i podria fer servir certes plataformes per trencar el seu silenci.