Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Montaje con las imágenes de Carmen Alcayde y Dinio

La noia que va fer un trio amb Carmen Alcayde i Dinio

Dinio va deixar anar una gran bomba a 'Sálvame', cosa que va indignar la col·laboradora Carmen Alcayde

Ahir, Carmen Alcayde va passar una mala estona al plató de televisió per culpa de Dinio García . El programa que li dona feina des de fa tres mesos tenia preparada una veritable trampa per la comunicadora valenciana.

La tarda començava moguda quan 'Sálvame' va anunciar que la col·laboradora escoltaria un testimoni que afirmava conèixer-la molt bé en un tema privat que la faria tremolar.

Segons avançava el programa, es parlava d'un episodi que havia causat problemes a Carmen Alcayde fa uns anys. «Jo no diré mai el nom de la persona», deia de manera contundent davant la mirada pensativa de la resta de col·laboradors.

La tertuliana tenia clar que l'amenaça del programa no era una deslleialtat al seu marit Eduardo. «No va ser una deslleialtat, però res tampoc no va ser», ha comentat.

Carmen Alcayde en un concert de Bertín Osborne
Carmen Alcayde ha patit acusacions d'infidelitat | GTRES

Una mala tarda podia fer que els fonaments del matrimoni de la tertuliana valenciana trontollessin en qüestió de segons. El cas és que el nerviosisme s'anava apoderant d'Alcayde i ella sabia que hauria de passar el mal tràngol com fos possible.

A més, com és habitual al programa de Telecinco, la bomba informativa sobre la periodista es va revelar a la part final.

El testimoni de Dinio que indigna Carmen Alcayde

Al final, 'Sálvame' va emetre una xerrada amb Dinio García, de 49 anys, que deixava la tertuliana en una situació complicada. Dinio afirmava que haviat fet un trio amb Alcayde quan estava compromesa amb el seu marit.

«Fa 20 anys que la conec i em va fer una cosa molt lletja, que no va ser plat de bon gust. Li vaig donar la meva amistat, li vaig obrir casa meva, el meu local i em van fer una càmera oculta». Així s'explicava Dinio sobre la visita de Carmen Alcayde i una altra noia.

Dinio García al programa de televisió 'Gran Hermano VIP' a Madrid el dimarts 12 de novembre de 2019.
Dinio va assegurar a 'Sálvame' que va fer un trio amb Carmen Alcayde i una altra noia | GTRES

Pocs segons més tard, l'exconcursant de 'GH VIP 7'va deixar anar la gran notícia. «Després em van fer l'amor entre totes dues. Va ser una nit boja, ho juro per la tomba de la meva àvia i Carmen Alcayde sap que és veritat», confessava.

«El mal que em va voler fer no té perdó de Déu. Tinc fotos d'aquella nit. Moltes vegades em veu, em saluda i després acota el cap», va revelar Dinio García.

La desconeguda dona amb què Dinio i Alcayde haurien fet un trio

Per la seva banda, Carmen Alcayde, present al plató de 'Sálvame', va negar tota la història. «No em vull barallar amb tu, però em sembla molt llegit el que has dit perquè saps que és mentida».

«No diré el nom de l'altra persona. No m'has pres la gana, estic menjant a dues mans. Ara que soc famosa et va bé dir que soc una filla de la Gran Bretanya», va sentenciar Carmen Alcayde.

Muntatge de Carmen Alcayde i una imatge del seu marit
Carmen Alcayde nega que hagi estat infidel al seu marit Eduardo | La Notícia Digital

La comunicadora va negar qualsevol mena de trobada amb Dinio i aquesta noia, de la qual poc se sap avui dia. «A mi em van enviar un reportatge. Amb tu no vaig destapar res, vas parlar del bar d'un amic, si un amic teu feia determinades coses, em sap greu», explicava Alcayde en directe.

Finalment, la valenciana va deixar clar la força del seu matrimoni. «El meu marit sap perfectament què va passar. Li ho he explicat i no tinc por de res», va concloure la dura resposta a Dinio García.

EL VÍDEO DEL DIA: