Olga Moreno en las calles de Málaga en octubre de 2021

Olga Moreno, davant de la proposta que pot canviar la seva vida: milers d'euros

Olga Moreno acaba de rebre una oferta molt sucosa

Olga Moreno és la protagonista indiscutible de la premsa rosa de les últimes setmanes. La seva separació d'Antonio David ha fet que els rumors corrin com la pólvora. Es parla de les causes de la ruptura, els conflictes entre ells i, fins i tot, de les infidelitats.

Fins ara, ella s'ha mantingut en un silenci absolut que es podria començar a trencar. Fonts properes afirmen que ha rebut una proposta molt atrevida a canvi de les seves declaracions. 

Sembla que es tracta d'una proposició amb molts diners en joc que podria replantejar la seva postura.

El motiu del silenci d'Olga Moreno

Al contrari que el seu encara marit, que sí que ha parlat públicament davant la premsa i al seu canal de Youtube, Olga no ha dit res. No ha fet cap mena de declaració sobre la separació, malgrat el seguiment mediàtic contundent.

Olga Moreno
Olga Moreno ha optat pel silenci | Grres

Després de saber la notícia, s'ha mantingut en silenci i ha rebut moltes especulacions. La gent parla sobre les causes que la fan estar callada i existeixen dues hipòtesis. 

D'una banda, es creu que hi podria haver una reconciliació i per això no ha volgut dir res. Es tracta d'una teoria que va perdre pes quan Rocío Flores va deixar caure a 'El programa de AR' que ho podrien arreglar. 

Al seu torn, també afirmen que la sevillana es manté callada per protegir la família, sobretot la filla petita, Lola. Consideren que pot no voler parlar per evitar que la menor hagi d'escoltar comentaris i detalls sobre els fets.

L'oferta que ha rebut Olga Moreno

Però el silenci d'Olga Moreno té els dies comptats. Sembla que 'Sábado Deluxe' li ha fet una oferta molt temptadora perquè parli alt i clar sobre la separació.

Segons 'Informalia', volen que Olga ofereixi la seva primera entrevista al programa. Per aconseguir-ho, li han ofert una gran quantitat de diners que la podrien ajudar molt en el seu camí de soltera.

Fotografia de bitllets i monedes
Olga Moreno podria guanyar molts diners si parla de la separació | Imatge de Steve Buissinne a Pixabay

De moment, la quantitat de l'oferta no ha transcendit i ella no s'ha pronunciat. Sembla que s'ho podria estar rumiant. 

Segons el mateix mitjà, s'està plantejant canviar de rumb perquè està molt cansada de la situació. Fonts properes han reconegut que «està farta dels rumors d'infidelitat, dels rumors de noies que asseguren que el seu marit li ha posat les banyes».

És més, segons explicava recentment Antonio Rossi, tem que pugui veure's implicada en el cas d'alçament de béns a què s'enfronta el seu marit. Suposadament, va obrir els ulls quan «va descobrir que havia signat per ella com a administradora i formava part de societats que desconeixia».

Per saber si finalment trencarà el seu silenci, cal esperar. Si fa el pas endavant, és possible que la seva visió cap a Antonio David no sigui la que tothom s'espera.

Sigui com sigui, 'Sábado Deluxe' és conscient de l'audiència que aconseguiria amb l'exclusiva i continuarà intentant aconseguir-la per tots els mitjans. S'han tret un as de la màniga i esperen tenir resultats. 

EL VÍDEO DEL DIA: