Muntatge de Jesulín de Ubrique i Andrea Janeiro

Andrea Janeiro s'emociona: El missatge que acaba de rebre del seu pare Jesulín

Andrea Janeiro i Jesulín de Ubrique tenen una relació força escassa

Andrea Janeiro ha crescut en un ambient delicat perquè els seus pares, Belén Esteban i Jesulín de Ubrique, van emprendre una batalla que encara no ha acabat. Belén va ser coronada com 'la princesa del pueblo', ja que ha dedicat la seva carrera mediàtica a defensar els interessos de la seva petita. Tot i això, Jesulín no ha fet res per guanyar-se el favor del públic, per la qual cosa la seva reputació està bastant tocada.

Andrea Janeiro és conscient que Jesulín de Ubrique mai perdonarà Belén Esteban. La col·laboradora de 'Sálvame' ha passat pàgina i no vol tenir cap conflicte amb el torero, i per això ha canviat d'actitud. Continua pensant el mateix, però fa molt de temps que evita crear polèmiques als platós de televisió.

La família Janeiro està passant uns moments força delicats perquè Julia Janeiro, filla de Jesulín i germana d'Andrea, necessita ajuda. Segons expliquen a Telecinco, la noia està sent assetjada pel seu nòvio, el futbolista Brayan Mejía. Un equip de reporters va descobrir que va haver d'ingressar en un hospital després d'una presumpta discussió que va acabar en tragèdia.

Belén és conscient que Julia corre un doble perill. D'una banda, podria estar rebent pressions d'un suposat assetjador, i de l'altra, ha de lluitar contra la tempesta mediàtica. Aquesta és la raó per la qual s'ha posat en contacte amb Jesulín i li ha transmès la solidaritat.

Jesulín de Ubrique somrient a càmera
El torero està preocupat per la seva filla Julia | GTRES

Segons publica un conegut mitjà, la Esteban li hauria enviat un missatge al torero per interessar-se per la salut de Julia Janeiro. No és la primera vegada que mira pel benestar de la jove, ja que la va defensar al plató de 'Sálvame' assegurant que «l'únic que vol és ser influencer, però no ha fet res per rebre certes crítiques».

Andrea Janeiro torna a somriure: «Els problemes són nostres»

Andrea sap que María José Campanario, actual dona de Jesulín de Ubrique, és íntima enemiga de la seva mare, Belén Esteban. Tot i això, la tertuliana de Telecinco ha deixat Julia Janeiro al marge d'aquesta guerra i assegura que ella no hi té res a veure. Per aquest motiu, intenta que els seus companys de plató tractin certs temes amb un afecte especial.

En una de les intervencions, «ara jo no puc dir res de Julia, no sé què passarà en un futur. Tinc i he tingut problemes amb Jesulín i María José, però els problemes són nostres». En conèixer que la germana de la seva filla necessita ajuda, s'ha posat en contacte amb els Janeiro, i no seria estrany que li hagi estès una mà al marit de Campanario, ja que sap que la situació és greu.

María José Campanario també ha jugat cartes a l'assumpte. Segons el periodista Saúl Ortiz, portarà el problema de Julia als tribunals i no pararà fins a solucionar-ho. És possible que el gest que ha tingut Esteban sigui el principi d'una reconciliació històrica. Belén té informació privilegiada gràcies a 'Sálvame', i podria haver decidit passar a l'acció.

Andrea Janeiro, satisfeta amb el comportament de Betlem

Andrea, popularment coneguda com a Andreíta, té una relació fantàstica amb la seva mare i li dóna molts consells. La jove és molt responsable i li ha recomanat que no s'involucri en conflictes innecessaris. Per tant, pot ser que Esteban s'hagi interessat per l'estat de Julia Janeiro gràcies a les recomanacions de la seva petita.