Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Isa Pantoja en un plató de televisió

Isa Pantoja té 5 germans biològics i ja li han fet una advertència

Els germans de sang d'Isa Pantoja li van anunciar una cosa que faria parlar molt

Isa Pantoja està vivint una situació familiar realment dura. Sembla que la reconciliació amb la seva mare no acaba d'arribar del tot, i el seu germà, Kiko Rivera, no ha dubtat d'atacar-la públicament en un plató de Telecinco.

Per si fos poc, la seva família biològica ha tornat a tenir protagonisme. Les paraules que el discjòquei va dir a l'entrevista del 'Deluxe' van evidenciar per què, de vegades, Isa es considera una «filla de segona». Per això, torna a estar en boga l'origen de la jove i l'advertiment que els seus cinc germans biològics li van fer fa un temps.

La família biològica d'Isa Pantoja és una altra vegada al punt de mira

Alguns comentaris que Kiko ha fet en els últims anys sobre Isa han deixat clar que sempre ha estat latent el fet que és adoptada. L'opinió pública en tot moment va conèixer la seva procedència peruana, però aquest fet va ser tractat quan la mare biològica, Roxana Luque, va decidir parlar.

Isa Pantoja posant somrient i mirant a càmera
Isa Pantoja va ser adoptada per Isabel quan era una nena | GTRES

La mare d'Isa concedir una entrevista a una publicació de la premsa rosa sobre aquella, en què va relatar que la va donar en adopció perquè no tenia mitjans econòmics per tenir-ne cura. A més, va explicar que tenia una altra filla de 3 anys per alimentar i que li era impossible tenir cura de les dues. De la mateixa manera, va afegir que va patir a l'hora de desprendre's de la seva filla, però va reconèixer que no se'n penedia perquè ho va fer per «salvar-li la vida, ja que la nena no tenia cap futur amb mi».

L'avís dels germans biològics d'Isa Pantoja

Arran de les declaracions de Roxana, s'ha sabut que Chabelita no és filla única. Però, a més, té cinc germans més de sang, fruit de la relació del seu pare, Juan Carlos Rodríguez, amb la seva dona actual. Aquests han mantingut l'anonimat fins ara, encara que la situació podria canviar ben aviat.

El fet que hagin tornat a cobrar rellevància els orígens de la jove, ha portat a recordar que la família biològica va estar planejant emprendre una acció el desembre passat que es va frustrar. A finals de l'any 2020, 'Socialité' va revelar una important i sorprenent informació, que «Chabelita està molt a prop de retrobar-se amb els cinc germans biològics del Perú».

Segons 'Informalia', una productora està en negociació amb els germans perquè vinguin a l'Estat espanyol «per veure's amb Isa Pantoja en un plató de televisió previ pagament d'una sucosa quantitat de diners». El pare i els seus fills,d'Arequipa, viatjarien a Madrid de manera esglaonada. 

Roxana Luque només volia que la seva filla tingués un futur
La família biològica d'Isa Pantoja la va avisar que estaven disposats a venir a Espanya | La Noticia Digital

Aquesta va ser la manera que van fer servir els familiars de sang de la jove Pantoja per advertir-li que estaven disposats a donar la cara i a protagonitzar un instant televisiu únic a canvi d'uns milers d'euros. Un avís que ha tornat a la palestra. En aquell moment, el retrobament no es va produir, però Isa tem que un aspecte dur de la seva vida on no vol entrar pugui tornar-se a obrir ara que torna a ser tema d'actualitat a la premsa rosa.