Rocío Carrasco en un plató de televisió

Sorpresa desagradable per a Rocío Carrasco: la seva pitjor enemiga, col·laboradora de Telecinco

Raquel Mosquera ha fitxat per Viva la vida

El nou fitxatge de 'Viva la vida' ha generat molt d'enrenou a Telecinco, i és que ningú esperava que Raquel Mosquera tornés a la televisió per la porta gran.

«Estic molt contenta de ser aquí», ha dit molt emocionada. I els seus companys del programa també s'han mostrat molt entusiasmats amb la incorporació de Mosquera.

«M'encanta, perquè m'agrada la gent sense pèls a la llengua i que diu el que pensa en lloc de seguir un guió», ha opinat Diego Raval.

«A mi m'encanta, però no només d'ara, sinó de sempre. Quan va estar aquí el cap de setmana passat ja vaig dir que em sembla una dona molt lluitadora que ha superat situacions molt difícils. Estic encantada», ha recalcat Ana María Aldón.

Amb aquest retorn triomfal, la perruquera ha aprofitat per a tancar algunes polèmiques, com la del seu delicat estat de salut i també els problemes econòmics que travessa.

«Soc molt forta i sentimental. La docusèrie se'm va sumar a la feina, al tema econòmic... Vaig anar al metge perquè tenia ansietat i després em van diagnosticar la depressió», ha explicat.

«És el que passa amb la meva malaltia. Que pots estar molt amunt o molt avall. Ara he de procurar tenir molta cura. Mai no he posat en risc la meva vida ni la dels altres».

La vídua de Pedro Carrasco pateix un trastorn bipolar que fa que tingui canvis d'humor molt forts. I, pel que fa a l'aspecte econòmic, ha deixat molt clar que «ni em sobren diners, ni me'n falten. M'ha afectat el tema del coronavirus».

«Mantinc la perruqueria i no he fet ni un ERO ni un ERTO. Segueixo lluitant i, encara que tingui un brot, he de tirar els meus fills endavant», ha assenyalat.

Raquel Mosquera s'ha pronunciat sobre la polèmica amb Rocío Carrasco

Respecte a la polèmica arran de la docusèrie de Rocío Carrasco, ha manifestat que no té por ni d'ella ni del que pugui dir.

Però no només això, sinó que també s'ha mullat sobre l'última polèmica protagonitzada per les Campos. Així doncs, ha arribat trepitjant amb força, ja que ha opinat sobre Carmen Borrego i la guerra amb la seva neboda.

Això, després que la filla menor de María Teresa Campos deixés caure al 'Deluxe' que Alejandra Rubio és una aprofitada, paraules que han afectat molt Terelu Campos.

«Em sembla molt malament el que va fer ahir la Carmen Borrego; la manera com va parlar de la seva neboda» ha comentat Mosquera.

«Des del meu punt de vista, es va passar. Em sembla que el que volia era obrir la caixa dels trons perquè li facin entrevistes i tenir platós», ha sentenciat.

Així, Raquel deixa clar que ve amb ganes de guerra i més que disposada a parlar de les seves vivències. Sobretot, pel que fa a la seva vida amb Pedro Carrasco i Rociíto.

«Sempre li he tingut molt d'afecte i mai ens vam enfadar», ha comentat al respecte. «Quan va deixar d'existir la relació que ella tenia amb Pedro, també va deixar d'existir la que teníem nosaltres. Tot i així, em quedo amb els moments bons».

Rocío Carrasco va atacar Raquel de manera directa assegurant que s'havia dedicat a passejar-se pels platós explicant mentides. I va deixar molt clar que no volia saber res d'ella.

«Prefereixo no ficar-m'hi de ple, no he vingut a parlar d'això. Només vull dir que he sentit molt afecte per ella. Al seu moment, m'hauria agradat parlar amb ella, les dues soles i en persona, però no va voler...», ha lamentat. «Et puc assegurar que el que jo he explicat és la veritat, no menteixo. I em reitero».