Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Muntatge dels personatges de 'La Promesa' en una escala, Simona i Virtudes desenfocades, el logotip de la seriosa i un emoji feliç

El nou capítol de 'La Promesa' confirma una de les reconciliacions més sonades

'La Promesa' farà que els seus espectadors visquin un moment realment emotiu a l'episodi d'aquesta tarda

Al capítol d'avui, dimarts 18 de juny, de la popular sèrie La Promesa, els espectadors viuran un moment molt especial. Seran testimonis d'una de les reconciliacions més emotives i esperades per tot el món.

Virtudes farà les paus amb la seva mare, Simona, en un gir sorprenent dels esdeveniments que promet canviar el rumb de diverses trames. Aquest episodi marcarà una fita en la relació entre totes dues i també prepararà el terreny perquè la jove intenti recuperar el seu fill.

Captura de 'La Promesa' amb Simona amb les mans enrere i Virtudes netejant una taula
'La Promesa' viurà avui el moment més esperat entre les dues dones | RTVE

La Promesa duu a terme la desitjada reconciliació de Virtudes i Simona

La Promesa aquesta tarda promet emocionar més d'un dels seus seguidors. Tot perquè Virtudes finalment deixarà enrere els seus ressentiments i les seves rancúnies, obrint el seu cor a la seva mare, Simona. Per això decidiran passar pàgina i recuperar la bella relació que tenien.

Aquesta reconciliació és significativa pel drama familiar que resol i perquè la jove es decidirà a fer un pas més enllà. Ni més ni menys que intentarà recuperar el seu fill.

Captura de 'La Promesa' amb Virtudes somrient agafant les mans de Simona assegudes a la taula
'La Promesa' farà que, per fi, mare i filla tornin a estar unides | RTVE

Això sí, aquesta decisió de la serventa de La Promesa promet afegir una nova capa de complexitat a la sèrie. Sí, perquè tornar a tenir Adolfito no serà una tasca fàcil per a ella, que s'haurà d'enfrontar a diversos obstacles personals i externs.

Encara més, en els pròxims episodis de la ficció d'època la noia dubtarà de les seves capacitats per cuidar el petit. Tanmateix, els seus temors li'ls trauran del cap tant Simona com Candela, que intentaran ajudar-la. Elles seran els seus grans suports.

Altres trames rellevants de La Promesa per a aquesta setmana

La Promesa té preparades més situacions interessants aquests dies per a satisfacció dels espectadors. Així, per exemple, cobrarà protagonisme el preocupant estat de salut de Paco. Curro i Manuel, que han estat crucials en la seva cura, estaran a punt de desesperar mentre intenten mantenir-lo amb vida.

Un altre focus d'atenció aquesta setmana serà la relació entre María Antonia i Alonso. Després del petó que van compartir, la relació entre ells ha empitjorat, i ell ha pres la decisió de demanar-li que abandoni el palau. Tot i això, especialment amb Lorenzo involucrant-se en assabentar-se de la situació, la dona acabarà quedant-se i confirmant els seus sentiments cap al marquès.

Captura de 'La Promesa' amb Maria Antònia parlant amb els cabells recollits i una brusa morada
'La Promesa' farà un gir inesperat a la situació de María Antonia | RTVE

Per si no n'hi hagués prou, la sospita de Margarita sobre la implicació de Martina en l'enverinament d'Ayala continua creixent. En els pròxims episodis de La Promesa, es veurà com aquella i María Fernández registraran l'habitació de la jove a la recerca de proves incriminatòries. I la veritat és que trobaran una cosa molt sospitosa.

A més, Lope, que s'ha estat recuperant, tornarà a caminar, però el seu retorn no serà pacífic. Un atac per l'esquena el deixarà en una situació precària, afegint més intriga i misteri a la història. Rómulo, en un intent per evitar que aquell torni als seus mals hàbits, prendrà mesures dràstiques que podrien tenir conseqüències a llarg termini.

Enmig de tot el drama, la relació entre Catalina i Adriano continuarà progressant. Ell agrairà a ella la seva generositat, especialment després que li cancel·lés un préstec del banc venent el seu collaret. Aquest desenvolupament romàntic proporcionarà un respir de les tensions i afegirà una dimensió tendra a la sèrie.

I encara n'hi ha més. Petra continuarà sospitant que Rómulo i Jana estan tramant alguna cosa, encara que no es pot imaginar l'abast del secret. Aquesta subtrama promet revelar més sobre les veritables intencions d'aquests personatges i com les seves accions afectaran els altres al palau.