Rocío Carrasco davant d'un micròfon durant un acte promocional

El nou cop que Rocío Carrasco veu apropar-se: té totes les de perdre

Rocío Carrasco haurà de tornar a veure a Antonio David Flores

Rocío Carrasco ha fet un pas endavant en la seva guerra contra Antonio David Flores: tornaran a veure's als jutjats en els pròxims mesos. I tot perquè la filla de la Jurado ha denunciat a l'antic tertulià de Telecinco per un suposat delicte d'intromissió a l'honor l'any 2016.

Així mateix, Rocío Carrasco té una gran experiència en els tribunals, ja que ha acudit en una infinitat d'ocasions per intentar frenar informacions compromeses. Però, malauradament, ha fracassat en gairebé tots els plets, sobretot quan s'ha enfrontat a la seva gran enemiga: Olga Moreno.

Per la seva banda, Antonio David ha estat acusat d'encoratjar a la seva dona per seure als platós de televisió i atemptar contra Rociíto, però no és veritat. La guanyadora de 'Supervivientes 2021' assegura que totes les entrevistes que ha concedit les ha fet perquè considerava que era just explicar la veritat.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

A més a més, Olga Moreno va derrotar Carrasco en els tribunals el juliol passat, ja que el jutge considerava que els fets denunciats no tenien sentit. Alhora, Rocío exigia una indemnització força elevada perquè suposadament l'andalusa havia atemptat contra la seva intimitat.

Olga va assegurar a la revista 'Semana' que va ser «una salvació per a Rocío i David Flores», unes paraules que van despertar la ira de Rociíto. Així tot, si en el passat la justícia no li va donar la raó a la filla de 'la Més Gran', possiblement ara també tornarà a fer-ho en aquesta nova batalla.

Rocío Carrasco torna a denunciar Antonio David

Antonio David Flores ha rebut una nova denúncia de la seva exdona, però aquesta vegada no està preocupat per la sentència final. I és que Carrasco l'acusa d'haver danyat la seva intimitat, tot i que s'ha demostrat que les seves creences no tenen responsabilitat legal.

En concret, els fets que ha denunciat són similars als quals va posar sobre la taula quan va asfixiar judicialment a Olga Moreno. No obstant això, el jutge ja ha desestimat el cas un cop i possiblement torna a fer-ho al·legant el mateix argument que va fer servir al juliol d'aquest any.

El jutge va alliberar a Olga de qualsevol responsabilitat legal perquè: «El dret a la llibertat d'expressió preval sobre el dret a l'honor». Per tant, sembla que Rociíto s'ha quedat sense armes per acabar amb el pare dels seus fills, tot i que no pensa rendir-se tan fàcilment.

L'exgendre de la Jurado està bastant tranquil perquè els seus advocats li han assegurat que la nova demanda no té recorregut. Tot i això, suposarà una nova despesa difícil d'afrontar, ja que ell segueix apartat dels mitjans i sense generar diners.

Antonio David Flores es reunirà amb Rocío Carrasco

Carrasco i Antonio David no volen saber res l'un de l'altre, però lamentablement estan condemnats a entendre's pel bé de la seva família. I com que no han aconseguit fer-ho usant els seus propis mitjans, doncs no tenen més remei que posar aquest assumpte en mans de la justícia.

Llavors, seran els experts els qui decidiran qui és el dolent de tot aquest drama, almenys pel que fa a termes legals. El senyor Flores confia en la justícia i no està preocupat pel que pugui passar, encara que inevitablement suposa un cop dur per a ell.

Així mateix, l'antic col·laborador de 'Sálvame' ha de fer front a una infinitat de despeses per culpa de la batalla legal que manté contra Rociíto. I és que els seus ingressos són nuls i únicament compta amb l'habilitat empresarial de la seva dona.

Alhora, Olga tampoc ha trobat feina a la televisió, però és propietària d'una botiga de roba que funciona prou bé. A més a més, compten amb l'ajuda de Rocío Flores, qui gaudeix d'un nivell adquisitiu elevat i no dubtarà a col·laborar amb la seva família.

Davant d'aquest panorama, la nova líder del feminisme es veurà les cares amb el seu suposat botxí el pròxim 23 de maig als jutjats d'Alcobendas. El jutge els ha citat a declarar per una causa que ja sembla tenir un guanyador, fet que aterreix a la famosa 'marea fúcsia'.