Fotomuntatge del plató de Sálvame i el rostre de Paolo Vasile

El fitxatge que té a punt Paolo Vasile per revolucionar 'Sálvame'

Si la contracten, aquesta nova col·laboradora promet revolucionar 'Sálvame'

Fa temps que 'Sálvame' passa per una mala època i els seus nivells d'audiència cada cop són pitjors. Per això, els productors i Paolo Vasile es veuen obligats constantment a innovar la seva estratègia per captar espectadors.

Començant per canviar les seccions i apostar per velles cares conegudes, com ara Terelu, que ara presenta al costat de Patiño: 'Sálvame Lemon Tea'.

Una secció renovada on les dues presentadores passen a analitzar els temes del moment. De mica en mica, el programa vespertí ha anat perdent terreny.

Pla general del plató de Sábado Deluxe amb alguns dels col·laboradors
'Sálvame' ha baixat la seva audiència els últims anys. | Mediaset 

Molts temen que això pugui anar a pitjor en els pròxims mesos. Sobretot perquè es rumoreja que Mediaset pot comprar els drets de la segona temporada de 'Pasión de Gavilanes'.

Així, la famosa telenovel·la passaria a ocupar les tardes a Telecinco, traient el lloc al mític format presentat per Jorge Javier.

Primer pla de Paolo Vasile amb posat seriós
Paolo Vasile intenta aixecar l'audiència de 'Sálvame'. | GTRES 

A més, sembla que els temes que han anat tractant darrerament no convencen l'audiència, per la qual cosa les crítiques són gairebé constants.

Així, en un desesperat intent per aixecar l'audiència, pot ser que Paolo Vasile es guardi un as a la màniga. Contractar una nova col·laboradora que fa temps que desitja poder ocupar una cadira al programa.

La nova col·laboradora de 'Sálvame' que ningú no s'espera

Es tracta de Fani Carbajo, una de les protagonistes absolutes de 'La Isla de las Tentaciones' i que més ha fet parlar. Paolo Vasile tindria clar que pot ser una persona clau per al programa.

Al canal de MTMAD, la madrilenya no s'ha tallat a l'hora d'opinar sobre els col·laboradors de 'Sálvame'.

Així, creu que Laura Fa és avorridíssima i que l'ha fet canviar de canal moltes vegades. Encara que, si algú sobra al programa, és definitivament el seu arxienemic  Rafa Mora.

Fani Carbajo somrient a càmera
Fani Carbajo està a punt per a una etapa televisiva. | GTRES 

«Jo hauria d'estar en aquesta cadira. La gent no el vol. Em volen a mi», sentenciava Fani Carbajo després de recordar que diverses vegades s'hi ha ficat i, fins i tot, l'ha insultat anomenant-la «xoni».

«No em considero una xoni. Em considero una noia normal, de barri», es defensava. «Però si jo soc xoni per haver estat en un reality, com el qualifiquem a ell, que ha sortit de 'Mujeres y Hombres y Viceversa?», preguntava Fani Carbajo.

«Un dels meus punts febles és que em critiquin tota l'estona pel mateix», sentenciava. «Soc conscient que he anat a un reality i he estat infidel, però no cal que m'ho retreguin sempre».

Fani Carbajo al plató de 'La isla de las tentaciones'
Fani Carbajo podria ser la darrera aposta de Vasile. | Telecinco 

Fani Carbajo, disposada a treure-li el lloc a Belén Esteban

Fani Carbajo ha deixat clar que amb la col·laboradora que més s'identifica és Belén Esteban, «perquè és com jo, una dona de barri que segueix tenint les seves amistats de sempre».

«M'agrada parlar, discutir, tenir la raó, contrastar notícies... No només donar-les, perquè si dones una notícia que després és mentida, quedes fatal».

«A mi m'ha passat quan un diari nacional va dir que jo estava endeutada amb Hisenda i vaig haver d'anar a 'Sálvame' amb els meus papers a desmentir-ho. Ni tan sols es van disculpar», recordava.

Per demostrar que valdria la pena com a tertuliana, Fani Carbajo es treia diverses preguntes de la màniga.

«A Rocío Carrasco li preguntaria si no s'apropa a la teva filla Rocío perquè no està preparada psicològicament per tot el que ha passat amb ella o per por que la rebutgi», comentava incisiva.

«O perquè el seu pare fica merda i li diu que no s'acosti a tu?», afegia. A més, sembla que també té molt clara la seva opinió sobre Rocío Flores.

Alguns col·laboradors al plató de 'Sálvame'
Alguns col·laboradors al plató de 'Sálvame'. | Telecinco 

«Per què treballa de col·laboradora i mai parla de la seva vida? Realment és allà per ser la filla de qui és. Que deixi la tele, agafi el cotxe i vagi a veure la seva mare. Ella és qui la necessita», deia.

«Jo he viscut una cosa així, perquè la meva mare em va abandonar quan era addicta a les drogues. A mi mai se'm va acudir retreure-li aquest abandonament o no deixar-li veure el seu net. Força merda tenia ella ja a sobre». Així queda clar que Carbajo està més que preparada per ocupar una cadira a 'Sálvame'.