ÚLTIMA HORA

🚨 Espanya suma gairebé 20.000 nous contagis i 401 defuncions més per coronavirus

El nou de look de Rosalía fa que s’incendiïn les xarxes

La cantant ha publicat una fotografia on apareix amb una perruca rossa i Twitter i Instagram s’han omplert de tot tipus de comentaris respecte a l’aspecte que mostrava

Rosalía ha sorprès tothom amb el seu nou 'canvi de look'
Rosalía ha sorprès tothom amb el seu nou 'canvi de look' | CatalunyaDiari.cat

La cantant Rosalía sempre està en boca de tots. Al llarg dels últims mesos, s’ha convertit en un autèntic fenomen mundial i els seus èxits no han deixat de sonar arreu. Malauradament, no sempre es parla del seu vessant professional, i últimament ha rebut una gran multitud de crítiques per aspectes que poc o res tenen a veure amb la música que canta.

Ara, l’artista ha sorprès als seus fans compartint una fotografia al seu compte d’Instagram on apareixia amb una llarga cabellera rossa, i això ha provocat una gran reacció en cadena tant entre els seus seguidors com entre els seus ‘haters’, que no han dubtat en fer tota classe de comentaris sobre el nou aspecte de la jove.

Rosalía, sempre al centre de totes les polèmiques

Que Rosalía és el centre de totes les mirades, i que actualment és una de les catalanes més reconegudes i populars del panorama musical a escala nacional, no és cap novetat. I que, sense saber com, sempre acaba al mig de totes les polèmiques, tampoc.

Alguns l’acusen de «robar herència andalusa», perquè  consideren que el fet de ser catalana li fa perdre tot el dret de cantar aquelles cançons que tinguin trets gitanos o andalusos. D’altres, es limiten a omplir les seves publicacions amb comentaris masclistes i d’allò més desagradables, simplement pel bon físic que té l’artista.

L’artista ha sorprès tothom apareixent amb una perruca rossa

El fet és que, al final, cada pas que fa Rosalía és inspeccionat amb lupa, i posteriorment comentat a xarxes socials. I quan has de fer front a aquest tipus de situacions, tan sols tens dues opcions: o bé enfadar-te i encarar-te als teus ‘haters’, o bé prendre-t’ho com si es tractés d’una broma i respondre amb humor.

Afortunadament, la cantant s’ha decantat per la segona opció, i avui sorprenia tothom compartint una fotografia a Twitter i Instagram on apareixia amb una perruca rossa en lloc de fer-ho amb la seva cabellera llarga i castanya. I, evidentment, això ha aixecat moltíssima polseguera, i ha provocat que molts usuaris d’aquestes xarxes omplissin el perfil de Rosalía amb tota mena de comentaris, alguns de bons i altres de més dolents. 


Comentaris

envia el comentari