ÚLTIMA HORA

🚨 Carme Forcadell i Dolors Bassa, obligades a tornar avui mateix a la presó

URGENT

📌 La pandèmia segueix reculant a Espanya abans d'un cap de setmana clau

L'enèsim tractament de Rocío Flores per veure's millor: El que s'ha fet

La jove s'ha tornat a sotmetre a un tractament d'estètica per millorar la seva imatge

Rocío Flores durant el seu pas per 'Supervivientes'
Rocío Flores ha guanyat confiança després del seu pas per Hondures | Mediaset

Des de la seva sortida de 'Supervivientes', Rocío Flores ha experimentat un gran canvi físic. La jove no deixa de ser notícia, no només per la mala relació que manté amb la seva mare, sinó també pel seu canvi físic.

A més d'aprimar-se i mantenir el seu pes després de la seva sortida del reality de supervivència, la filla d'Antonio David Flores s'ha sotmès a una sessió de raigs UVA per mantenir el bru de l'illa.

Rocío Flores, una persona nova després del seu pas per 'Supervivientes'

La jove anava a una perruqueria i centre d'estètica de Màlaga acompanyada de la seva parella, Manuel Bedmar, per tal de lluir una pell bronzejada. «Gràcies per confiar en nosaltres», publicava el compte del centre, especialitzat en tractaments d'estètica facials i corporals, làser i solàrium.

Sens dubte, el seu pas per Hondures l'ha rejovenit. Ara, Rocío Flores és una jove molt més feliç i segura de si mateixa i cada dia que passa està més radiant i moderna. A base d'una dieta sana i certes cures corporals, la filla de Rocío Carrasco ha aconseguit mantenir la seva figura.

Enrere han quedat els complexos de la jove on no es treia la samarreta ni per a realitzar les proves. Ara és habitual veure com la jove es posa roba cenyida i fins i tot aprofita les xarxes socials per presumir de cos.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

"Que no et de por ser tu"

Una publicació compartida de Rocio Flors (@rotrece) el

Fa setmanes, Antonio David Flores assenyalava que «en el seu moment he tingut alguna conversa amb ella pel que fa a l'excés de pes, que també ve per problemes de tiroides i ansietat i altres. I ella sempre fuig d'aquesta conversa perquè li fa mal. Li fa mal fins a l'extrem d'acabar plorant. I sóc el seu pare, així que imagina't l'afecte amb el qual puc arribar a parlar-li».

La veritat és que, des de la seva primera aparició en televisió, han estat nombrosos els tractaments als quals s'ha sotmès: harmonització facial, microblanding, botox als llavis ... I una infinitat de tractaments que han provocat que la jove es trobi molt millor amb si mateixa ara que s'ha convertit en una de les cares més desitjades de Telecinco.


Comentaris

envia el comentari