Kiko Matamoros, a llàgrima viva: es desfà després de la mort del marit de Paz Padilla

Matamoros confirma que gairebé ningú de 'Sálvame' coneixia el delicat estat de salut d'Antonio Juan Vidal

Kiko Matamoros a 'Viva la vida' el dia de la mort de Antonio Vidal, marit de Paz Padilla (19-07-2020)
Kiko Matamoros ha reconegut no saber res sobre la situació que estava vivint Padilla | Telecinco

La recent mort del marit de Paz Padilla arran d'un tumor cerebral ha commocionat tots els seus companys de 'Sálvame'. La presentadora és molt estimada a Telecinco i els seus amics estan trencats de dolor després de veure el dur moment que està travessant la gaditana.

Primer, Lydia Lozano s'ha desfet en llàgrimes al parlar de la seva companya i desvetllar com ha estat l'últim adéu de Paz Padilla al seu marit. Ara, ha estat Kiko Matamoros el que ha trencat a plorar en ple directe de 'Viva la vida'.

Kiko Matamoros, trencat de dolor al parlar de Paz Padilla

Durant la primera part del programa han volgut dedicar-lo a la seva companya i recordar la història d'amor amb Antonio Juan Vidal. «Avui estem trencats, estem amb tu Paz», deia Emma García molt commocionada a l'inici de el programa. Kiko Matamoros, que participava com a col·laborador, s'ha ensorrat en recordar la gran personalitat de la seva amiga i pensar en el que està patint.

«És una dona entranyable. Ella sempre és la primera a acostar-se i dir 'vinga Kiko, que t'estimo, que no passa res', si ens enfadem. És una dona de veritat, molt bona. Ha estat un orgull i un plaer estar i treballar amb ella. A mi em fa mal i pateixo per ella, perquè no sé com podrà tornar a il·lusionar-se i seguir», assenyalava Kiko Matamoros entre llàgrimes.

Kiko Matamoros desconeixia l'estat de salut d'Antonio Juan Vidal

El col·laborador s'ha mostrat molt afectat per aquesta inesperada pèrdua, deixant latent que a l'igual que molts altres companys de Telecinco desconeixia el delicat estat de salut d'Antonio Juan Vidal.

«Ningú sabíem res, Emma. Et puc dir que el 99% dels companys no ho sabien. Belén Esteban seria dels únics que ho sabien i em fa mal, perquè m'hagués agradat haver-me estalviat alguns comentaris en moments de debat cap a ella i ser més empàtic», assegurava Kiko Matamoros, penedit pel tracte que li havia donat a la seva companya mentre travessava una situació tan complicada.

Tot i que el col·laborador no podrà fer marxa enrere, si podrà donar suport a la seva companya de treball per afrontar aquesta terrible pèrdua. Ja han estat molts els companys de Paz Padilla que li han mostrat el seu condol per la mort del seu marit. Gustavo González, Rosa Benito  i María Patiño  també han acompanyat a la seva companya a través de xarxes socials.


Comentaris

envia el comentari