Primer pla de la reina Letícia

El nou nòvio de la mare de Letícia té tres fills catalans

Marcus Tokuaboh Brandler és la nova il·lusió de Paloma Rocasolano

L'arribada d'una nova època de l'any ha fet que els cors s'estovin més que mai, especialment el de Paloma Rocasolano. Sí, perquè la mare de la reina Letícia no passarà l'hivern sola. Tot i que, sempre intenta passar desapercebuda, ara ha sigut inevitable enxampar-la amb qui és el seu nou amor.

Va ser la revista 'Semana' la qual va fer-se ressò el passat dimecres d'aquest romanç, ja que va publicar imatges exclusives i van parlar-ne una mica sobre el misteriós home que ha robat el cor de l'àvia de la princesa Elionor.

Primer, per a contextualitzar, els orígens del nou amor de Paloma es remunten als britànics-africans JL Brandler i Pamela Margaret, qui van formar un matrimoni del qual van néixer cinc fills: David, Andrew, Marcus, Penelope i Robert. D'ells, només dos van néixer a l'Àfrica, David i Marcus, qui, aquest últim, ha acaparat totes les portades del nostre país en les últimes hores.

Tot sobre la nova il·lusió de Paloma Rocasolano

Marcus Tokuaboh Brandler, la nova parella de Paloma Rocasolano és un home de 64 anys que va néixer a Ibadan, una ciutat que pertany a Nigèria. Respecte a la seva vida professional, Brandler treballa com a director a 'Tillbrook Products', una empresa familiar dedicada al comerç a l'engròs de te, cafè, cacau i espècies.

Com a Marcus, el seu germà David és director de 'TillBrook', a més d'haver sigut president de la 'Britain-Nigeria Association', viatjant sovint a Regne Unit. Però, per si no fos prou, és soci de la fundació 'The Alhaji Sir Abubakar Tafawa Memorial Trust' des de fa més de 20 anys. A més a més, l'any 2014 va ser nomenat president de 'Britain-Nigeria Educational Trust'.

Precisament de David és de qui més informació podem trobar a la xarxa, ja que de Marcus només podem saber el seu actual càrrec laboral, malgrat que no exactament a què es dedica detalladament perquè no té pàgina web.

Per la seva banda, la resta de germans també treballen a 'TillBrook Products', encara que amb certes diferències. I és que Andrew i Penelope es troben en altres punts del globus com a Àsia. Allà, l'empresa també té interessos a ser una internacional d'allò més coneguda tant per la seva transparència com pels seus productes.

Paloma Rocasolano a la primera comunió de la infanta Sofia el 17 de maig de 2017
Paloma Rocasolano a la primera comunió de la infanta Sofia el 17 de maig de 2017 | GTRES

El nigerià és un expert en negocis, especialment amb empreses d'Àsia. Tant és així, que diverses de les seves companyies estan dedicades a la importació i a l'exportació.

Tot i que només porta cinc anys a Espanya, ha aconseguit adaptar-se a la perfecció. De fet, la primera vegada que va aterrar al nostre país va ser concretament a Barcelona, tot i que un temps després es va mudar fins a la capital. No obstant això, porta diversos anys repartint el temps entre les nostres fronteres i el Regne Unit.

Així mateix, vora l'any 1991 es va casar amb una catalana, concretament de Banyoles (Girona), amb qui va tenir tres fills: Maximilian, Joachim i Benjamin. Almenys així apareixen com a fills de Marcus a la pàgina dedicada als descendents de William Plowman, un dels militars més famosos del segle XVII.

No obstant això, la vida del nou 'sogre' del monarca espanyol no ha estat gens fàcil. I és que fa només dos anys el petit dels germans, Robert Guy Mobolaji Bradler, va morir a conseqüència d'una greu malaltia, que va posar fi a la seva vida tan sols amb 53 anys.

D'altra banda, el pare de la família va morir el 1988, i encara que va viure molt de temps a l'Àfrica va romandre ben posicionat en l'Imperi britànic. Així doncs, el patriarca va plasmar les seves vivències a 'Fuera de Nigeria: testigo de un esfuerzo de gigante', un llibre publicat sis anys després de la seva mort. Sens dubte, un motiu d'orgull per a tota la família.